Zekice kaleme alınmış bir psikolojik gerilim

Mayıs 2, 2024

Zekice kaleme alınmış bir psikolojik gerilim

Claire McGowan’ın Beni İçeri Al adlı romanı The Kitap Yayınları tarafından Özge Burçak Aydınalp çevirisiyle 3 Mayıs’ta yayımlanacak.

Tanıtım bülteninden:

Helen ve George, Londra’dan Cornwall’daki bir eve taşınırlar. Yeni başlangıçlar için hayaller kurduran bu ev, ölüm ve batıl inançlarla doludur. Her yerde büyüye dair kanıtlar vardır. Genç çift, büyücülük yapan bir kadının bu evde üç kişiyi öldürdüğünü öğrenir. Araştırmaya başladıklarında ise birçok sırra ve yalana rastlarlar. Ardından birbiri ardına kötü şeyler olmaya başlar. Helen ile George tehlikede olduklarını fark ederler. Uzun zaman önce gömülen sırlar, artık gün yüzüne çıkmıştır ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çoksatan listelerinin müdavimi Claire McGowan’ın kaleme aldığı Beni İçeri Al, ürpertici detaylarıyla okuru her anında diken üstünde hissettirecek.

“İlgi çekici, zorlayıcı ve dolambaçlı bir hikâye! Claire McGowan en iyi performansını sergiliyor.” —Peter James

“Tüyler ürpertici olduğu kadar zekice de yazılmış olağanüstü bir psikolojik gerilim.”—Chris Merritt

Yazar Hakkında:

İlk romanını 2012’de yayımlayan Claire, polisiye türündeki birçok eserin yanı sıra kadın edebiyatında da (Eva Woods adıyla yazıyor) farklı eserler kaleme aldı. Dört radyo oyunu BBC’de What You Did (Ne Yaptın?) ve The Other Wife (Öteki Eş) adlı gerilim romanlarının ikisi de çok satanlarda bir numara oldu. Beş yıl boyunca İngiltere’nin ilk polisiye yazarlığı yüksek lisans programını yönetti ve düzenli olarak yazma üzerine dersler veriyor. İlk gerçek suç kitabı The Vanishing Triangle (Kaybolan Eş) 2021’de yayımlandı. Kendisi ayrıca senaryolar yazıyor ve birkaç TV projesi üzerinde çalışıyor.

edebiyathaber.net (2 Mayıs 2024)

Yorum yapın