Yük Edebiyat’ın 7. sayısı yayında

Eylül 21, 2022

Yük Edebiyat’ın 7. sayısı yayında

“Bu Yük Hepimizin” sloganı ile 2021 Eylül ayında yayın hayatına başlayan iki aylık e-derginin Eylül-Ekim 2022 tarihli 7. sayısı yayımlandı.

Bu sayıya öykü, şiir ve kitap incelemeleri ile (alfabetik sırayla) Anıl Bayram, Çilem Dilber, Emrah Kurul, Esra Kahya, Fatma Yıldırım, İlhan Yıldız, Nuray Elçin, Osman Özenbaş, Ömer Kaya, Sefa Küçüköner, Şeyda Başer Eroğlu, Turgay Yıldırım, Uğur Demircan, Üzeyir Karahasanoğlu adlı şair ve yazarlar katkıda bulunurken Aydın Akburak fotoğraf, Fatma Yıldırım ise resim çalışmalarıyla yer alıyor.

Tefrika yayıncılığa önem veren derginin bu sayısında Uğur Demircan’ın “Kilim” adlı uzunöyküsünün altıncı bölümü yer alırken, dergide yer verilemeyen eserler hakkında Ömer Kaya’nın kısa yorum ve incelemelerinin yer aldığı Yük’lem ve Uğur Demircan’ın yazıp çizdiği BayTaban köşeleri de bulunuyor.

Dergi ayrıca ödüllü çekilişleri ile de dikkatleri çekmiş, ilk sayıdan itibaren onlarca okur yazarından imzalı olarak kitap kazanmıştı. Derginin twitter.com/yukedebiyat ve instagram.com/yukedebiyat adreslerinde ödüllü çekilişlere devam edeceği bildirildi.

Yük Edebiyat, yukedebiyat.com adresinden indirilebiliyor.

edebiyathaber.net (21 Eylül 2022)

Yorum yapın