Yük Edebiyat’ın 6. sayısı yayında

Temmuz 29, 2022

Yük Edebiyat’ın 6. sayısı yayında

Yük Edebiyat e-dergisinin 6. sayısı yayımlandı.

“Bu Yük Hepimizin” sloganı ile 2021 Eylül ayında yayın hayatına başlayan iki aylık e-derginin Temmuz-Ağustos 2022 tarihli 6. sayısına öykü, şiir ve eleştirileri ile katkıda bulunan şair ve yazarlar şöyle: Ahmet Muhammet Çakar, Ahmet Sait Karaca, Demet Eker, Emrah Kurul, Evşen Yıldız, Hüseyin Kılıç, İbrahim Savar, Mehmet Cebe, Ozan Demir, Ömer Kaya, Öztekin Düzgün, Rabia Bakırdaş, Rabia Uğurlu, Recep Kayalı, Serhat Ceylan, Serkan Türk ve Uğur Demircan. Ayrıca Aydın Akburak fotoğrafları, Fatma Yıldırım resimleri ve Feyza Ayten desen çalışmalarıyla dergide yer alıyor.

Tefrika yayıncılığa önem veren derginin bu sayısında Uğur Demircan’ın “Kilim” adlı uzunöyküsünün beşinci bölümü yer alırken, dergide yer verilemeyen eserler hakkında Ömer Kaya’nın kısa incelemelerinin yer aldığı Yük’lem köşesi de bulunuyor.

Dergi ayrıca ödüllü çekilişleri ile de dikkatleri çekmiş ilk sayıdan itibaren onlarca okur yazarından imzalı olarak kitap kazanmıştı. Derginin twitter.com/yukedebiyat ve instagram.com/yukedebiyat adreslerinde ödüllü çekilişlere devam edeceği bildirildi.

Yük Edebiyat, yukedebiyat.com adresinden indirilebiliyor.

Yorum yapın