Yıllık Yayıncılık Konferansı kayıtları başladı

Ağustos 18, 2021

Yıllık Yayıncılık Konferansı kayıtları başladı

Günışığı Kitaplığı ve Türkiye Yayıncılar Birliği’nin birlikte düzenlediği Yayıncılık Konferansı’na katılım için kayıtlar başladı. Konferans takvimi ilerleyen günlerde duyurulacak.

Konferans hakkında

Günışığı Kitaplığı’nın düzenlediği, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin desteklediği konferansa; kitaplara yaratıcı emek veren yazar, editör, çevirmen ve sanatçılar; yayınevi çalışanları, telif ajansları, kitapçılar, dağıtımcılar, e-ticaret firmaları, dijital çözüm firmaları, tedarikçi firmalar; akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, kütüphaneler ve medyadan yetkililer katılıyor. 

Günışığı Kitaplığı’nın, yayıncılığımızın gelişmesi, standartlarının yükselmesi için sosyal sorumluluk bilinciyle 2011’den beri sürdürdüğü ücretsiz, tamgünlük konferans yıllar içinde gelenekselleşti, sektörün ajandasına girdi. Odağına edebiyat yayıncılığı olan konferanslarda, her yıl yayıncılık sektörünün öncelikli konularına da yer veriliyor.

Bugüne dek; Latife Tekin, Enver Ercan, Murathan Mungan, Oya Baydar, Enis Batur, Pınar Kür, Mario Levi, Nazlı Eray, Selim İleri, Feyza Hepçilingirler gibi değerli edebiyatçılar konferansın açılış ya da kapanış konuşmacısı oldular. Burhan Sönmez, Sema Kaygusuz, Yekta Kopan, Müge İplikçiBehçet Çelik, Irmak Zileli, Gündüz Vassaf, Mine Söğüt, Behiç Ak ve Pınar Öğünç gibi yazarların yanı sıra Altan Erkekli, Sadi Güran, Feridun Oral, Huban Korman gibi sanatçılar; Bekir Ağırdır, Levent Erden, Prof. Dr. Üstün Ergüder, Kutlukhan Kutlu, Yaman Akdeniz gibi uzmanlar; yayınevi yöneticileri, kitap eklerinin yayın yönetmenleri, meslek örgütlerinin yöneticileri, piyasanın önemli aktörleri ve ekonomistler özgün ve güncel içerikleriyle konferansa konuşmacı olarak katıldılar.

Geçmiş konferansların tüm içeriğine Keçi’den ücretsiz ulaşmak mümkün.
keciedebiyat.com

Konferansa kayıt için >>>

edebiyathaber.net (18 Ağustos 2021)

Yorum yapın