Yeryüzü Takımı ile macera başlıyor

Ocak 28, 2020

Yeryüzü Takımı ile macera başlıyor

Esra İlter Demirbilek’in yazıp resimlediği Yeryüzü Takımı Doğanın Uyanışı, 10 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

“Bizler yaşadığımız yeryüzünün birer parçasıyız ve bizi koruyup kollayan doğaya ne kadar saygılı davranırsak o da bizi korur ve yaşatır. Süper güçlerimiz olmayabilir. Ama unutmayalım ki yaşam gücünü doğadan alanların kahraman olmak için süper güçlere ihtiyacı yoktur.”

Doğan Egmont’tan yayınlanan Esra İlter Demirbilek imzalı Yeryüzü Takımı Doğanın Uyanışı dört kafadarın akıl almaz macerasını anlatırken bir yandan da içinizi doğa sevgisi ile dolduruyor. Mucizeler yaratmak için süper güçlere ihtiyacınız yok diyen seri, çocukları inandıkları şeyler konusunda mücadele etmeleri için cesaretlendirirken bir yandan da eğlence dolu bir hikâye anlatıyor.

Tan, Başak, Rüzgâr, Nehir… Yeryüzü Takımı’nı oluşturan bu dört arkadaştır. Doğanın ve çocukların koruyucusu Umay Ana ile dünyayı yok olmaktan kurtarmak için iklim krizine karşı büyük bir mücadele başlatırlar. Ancak karşılarına hiç ummadıkları engeller çıkacaktır. Her Türlü Kötülük Danışmanlık ve Cin Fikir A. Ş.’nin sahibi Bay Başkötü ve yardımcıları Umur Samaz Hanım ile Fikri Sinsi Bey’e karşı Yeryüzü Takımı doğanın muhteşem gücünü kullanacaktır. Bu korkusuz dört arkadaşın heyecan dolu macerasını bir solukta okurken siz de doğanın gücünü yüreğinizde hissedecek ve Yeryüzü Takımı’yla birlikte fantastik bir yolculuğa çıkacaksınız.

edebiyathaber.net (28 Ocak 2020)

Yorum yapın