Yayıncılar Kooperatifi’nin kitap satış sitesi okurla buluştu

Kasım 12, 2020

Yayıncılar Kooperatifi’nin kitap satış sitesi okurla buluştu

Nisan 2019’da kurulan Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP), yayıncılığın sorunlarını ortak çabayla aşma hedefiyle bir adım daha atarak internet kitap satış sitesini hayata geçirdi. Yetkin ve nitelikli yayınevlerinin güçlerini birleştirerek Kooperatif bünyesinde oluşturduğu internet sitesi, “Dayanışma İyileştirir, Okumak Geliştirir” sloganıyla yaykoop.com üzerinden okurlara ve kitabevlerine hizmet sunmaya hazır.

Nitelikli Kitap; Okura ve Bağımsız Kitabevlerine Önemli Olanaklar
Aralarında Abaküs, Aras, Ayrıntı, Avesta, Berfin Bahar, Bilim ve Gelecek, Birgün, Bulut, Cumhuriyet, Cem, Dipnot, Doğu, E, İthaki, Kalkedon, Kor, Lis, NotaBene, Ozan, Paloma,  Pan, Su, Tekin, Telgrafhane, Tudem, Varlık, Yar, Yazılama, Yeni İnsan, Yordam Kitap gibi yayınevlerinin ve gazetelerin bulunduğu YAYKOOP kitap satış sitesi, yayıncılar arasında geliştirdiği dayanışma bilincine okuyucuyu ve bağımsız kitabevlerini de ortak etmek amacıyla yola çıkıyor.

Okurlarına, nitelikli kitabı en kolay ve hızlı şekilde ulaştırmayı amaçlayan yaykoop.com, farklı yayınevlerinin kitaplarını tek bir siteden edinmek isteyenler için taze bir soluk. Özel indirimleri, ayın yazarları ve yayınevleri seçkisiyle okura her an yeni seçenekler sunan site, kooperatif üyesi yayıncıların yeni kitaplarını da okurlarına en hızlı şekilde tanıtan ve sunan bir kimlik kazanmaya aday.
Öte yandan, ülkemizin bağımsız kitabevlerini de kendisinin doğal bir bileşeni kabul eden YAYKOOP, internet kitap satış sitesine tanımladığı Kitapçı Girişi paneliyle, kitapları en uygun fiyatla ve doğrudan edinmek isteyen bağımsız kitabevlerine büyük bir olanak sunuyor.

Büyük yayınevi-küçük yayınevi ayrımı yapmayan; çok satanla, az satanı perdelemeyen, önceliğini iyi kitabı, en iyi şekilde sergilemek, sunmak ve ulaştırmak olarak belirleyen yaykoop.com, gerçek okurun vazgeçilmez kitap alışveriş sitesi olma niyetiyle yola çıktı.
 

Geniş Seçenek, Günlük Kargo, Hızlı Teslimat, Kesintisiz İletişim
Yayıncılar Kooperatifi, yaykoop.com ile kooperatif üyesi yayınevlerinin tüm kitaplarını kendi deposundan, aynı gün kargo ile okuyucuya ve kitabevlerine ulaştırıyor.
Hızlı kargo sistemi, güçlü teknik altyapısı, her an açık iletişim kanalları ve herhangi bir sorunda anında müdahale edebilen ekibiyle yaykoop.com okura ve kitabevlerine sorunsuz, keyifli bir alışveriş taahhüt ediyor.
 
Sürekli Genişleyen Bir Satış Kanalı
Kurulduğu günden bugüne yeni yayınevlerinin katılımıyla sürekli genişleyen ve dayanışmayı çoğaltan Yayıncılar Kooperatifi, internet kitap satış sitesi yaykoop.com’u da yeni üyelerinin ve kooperatif ilkelerini benimseyen diğer yayınevlerinin katılımıyla her gün yenilenen, büyüyen, genişleyen bir kitap platformuna dönüştüreceğini gösteriyor.
 
Nitelikli okurla, bağımsız kitabevleri ile yerel yönetimler ve demokratik kitle örgütleriyle işbirliği ve dayanışma içerisinde, her kategorideki nitelikli yayını en hızlı ve güvenilir şartlarda okuyucuya ulaştırmayı amaçlayan yaykoop.com ziyaretleri bekliyor.

12 Kasım 2020 (edebiyathaber.net)

Yorum yapın