“Yalvaç Ural’la Ana Baba Okulu” 24 Mart’ta

Mart 18, 2019

“Yalvaç Ural’la Ana Baba Okulu” 24 Mart’ta

Yalvaç Ural, 24 Mart 2019 Pazar günü Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde çocuklar ve ebeveynleri ile buluşuyor.

Yalvaç Ural’la Ana Baba Okulu’nda, çocukları ile aynı kuşağa sahip olmayan anne ve babalar, yeni kuşağın çocuklarına ayak uydurabilmek için farkındalıklarını geliştiriyor.

Usta yazar, çocukların sanal dünyanın sarmalından çıkıp anne ve babaları ile birlikte yapabilecekleri müzik, resim, edebiyat, satranç, tiyatro, koleksiyon, müze gezileri gibi hobiler geliştirebilmeleri için etkinliğe gelenlere bir ışık yakıyor.

Yalvaç Ural’la Ana Baba Okulu etkinliğinde, ‘günümüz popüler kültürünün ortaya çıkarttığı şiddet, korku, öfke ve gerilim gibi istenmeyen duyguların etkisinden çocuklarımızı nasıl koruruz?’ sorusu cevap buluyor.

Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğin sonunda ise Kartal Belediyesi tarafından çocuklara Yalvaç Ural’ın kitapları dağıtılacak ve usta yazar da kitaplarını imzalayacak.

Ücretsiz olarak iki seansta (12.00 – 13.00, 13.30- 14.30)  gerçekleştirilecek olan Yalvaç Ural’la Ana Baba Okulu’na katılım kontenjanla sınırlı; bunun için ise 0 (216) 280 6222 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Adres: Çarşı Mah. Enis Akaygen Sok. N:9 Yakacık-Kartal/İstanbul

edebiyathaber.net (18 Mart 2019)

Yorum yapın