Webtoon efsanesi olan Tanrı’nın Kulesi Athica Yayınları etiketiyle Türkçede

Eylül 14, 2023

Webtoon efsanesi olan Tanrı’nın Kulesi Athica Yayınları etiketiyle Türkçede

SIU’nun Tanrı’nın Kulesi adlı kitabı Athica Yayınları tarafından Burcu Ayar çevirisiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Dünya çapında milyonlarca takipçisi olan webtoon efsanesi Tanrı’nın Kulesi (Tower of God) Athica Yayınları’ndan çıktı. İlk iki cildi birlikte kitabevi raflarında yerini alan serinin hikâyesi ise şöyle:

Bam, en yakın arkadaşı Rachel’la yeniden bir araya gelebilmek için gizemli bir kuleyle gökyüzüne doğru yolculuk etmek zorundadır; bu, kendi ölümüyle yüzleşmek anlamına gelse bile…
Rachel, Bam’ın gözleri önünde gizemli bir şekilde kule kapılarında kaybolmadan önce, Bam’ı onu unutması konusunda uyarır. Onu kaybetmek istemeyen Bam, ilahi ve büyülü bir su olan Shinsu ile çevrili kuleye her türlü tehlikeyi göze alarak girer.
Kule, her biri kendine özgü bir coğrafyaya, dile ve kültüre sahip, kıtalar kadar geniş çok sayıda kattan oluşmaktadır. Yolun her adımında ustaca testlerle karşılaşan Bam, güçlü muhafızlar ve alternatif dünya ortamlarıyla karşılaşır ve bu durum zirveye ulaşmasını kolaylaştırmayacaktır.
Yolculuğuna başlayan Bam, Kule’nin kurallarını açıklayan birinci kat muhafızı ve bekçisi Headon tarafından karşılanır. Bam her katta gücü, becerisi ve zekâsı için test edilir. Yol arkadaşlarının ve beklenmedik kötü adamların yardımıyla, Rachel’ı bulmak için hem müttefikler hem de düşmanlar edinir.

Her yükselişin ardından dostluklarıyla ilgili çok daha derin ve karanlık bir sır açığa çıkacaktır.

SIU’nun yazdığı/çizdiği, Burcu Ayar’ın dilimize çevirdiği Tanrı’nın Kulesi Athica Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

UĞRUNA HER ŞEYİNİ ADADIĞI KIZIN

PEŞİNDEN GİDEN BİR GENÇ…

VE İMTİHANLARLA DOLU GİZEMLİ BİR KULE!

BAM, BU İMTİHANLARI GEÇİP,

KULENİN ZİRVESİNE VARABİLECEK Mİ?

ARADIĞI KIZI BULABİLECEK Mİ?

KULENİN YÜKSEK DUVARLARININ ARDINDA

ACABA ONU NELER BEKLİYOR?…

ARADIĞINIZ ŞEYİ BULMAK İÇİN GİRDİĞİNİZ BU KULEDE, YUKARI ÇIKABİLMENİN TEK YOLU MÜCADELEYİ KAZANMAK! İŞTE ŞİMDİ TAÇ OYUNU BAŞLIYOR.

edebiyathaber.net (14 Eylül 2023)

Yorum yapın