“Vazgeçmeden Önce Deneyin-Ernest Hemingway” raflarda

Temmuz 25, 2023

“Vazgeçmeden Önce Deneyin-Ernest Hemingway” raflarda

Berker Okan’ın “Vazgeçmeden Önce Deneyin-Ernest Hemingway” adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Destek Yayınları Biyografi Serisi’nin yeni kitabında Berker Okan, Nobel ve Pulitzer ödüllerini aynı anda almış eşsiz bir hikâyeci olan Ernest Miller Hemingway’i anlatıyor.  

Dünya Herkesi Kırar ve Sonrasında Çoğu Kişi Kırılan Yerlerinden Güçlenir

Çağının en güçlü yazarı olarak kabul edilen, Silahlara Veda kitabının sonunu kusursuz bir hale getirmek için otuz dokuz farklı şekilde yazan Hemingway, kendi hikâyesine kendi tüfeğinden çıkan bir kurşunla son verdi. 

Vazgeçmeden Önce Deneyin-Ernest Hemingway kitabıyla ünlü yazarın, eğitim hayatı, katıldığı savaşlar, yaralanmaları, evlilikleri, geçirdiği kazalar, hastalıklar, kısacası yazmasına hizmet eden ve onu çağın edebiyat devi yapan bütün detayları bulacaksınız. Kaleme aldığı cümleleri yalınlığın tüm ihtişamını taşıyan Hemingway’in hayatına yakından tanıklık edeceksiniz.

Arka Kapak Yazısı:

“Hareket etmeden önce dinleyin. Tepki vermeden önce bir düşünün. Harcamadan önce kazanın. Eleştirmeden önce bekleyin. Dua etmeden önce bağışlayın. Vazgeçmeden önce deneyin.”

– Ernest Hemingway

O, bir yaşam gurusu… Asrın en büyük yazarlarından biri, Nobel ve Pulitzer ödüllerini kazanmış bir edebiyatçı, dünyada adım atılmadık yer bırakmamış bir gezgin, tarihin görebileceği en büyük avcı, yemeklere ve içkilere ismi verilen bir ikon…

Ernest Hemingway, kendinin keşfi olan Buzdağı Teorisi sayesinde Charles Bukowski, Elmore Leonard ve Italo Calvino gibi ünlü yazarlara ilham olmuş bir öncüdür de aynı zamanda. Bu kitapta Hemingway’in yaşamla ilgili derinlikli görüşlerini, aşk-aile ve hayatın anlamı üzerine tecrübelerini bulacak, belki de yazdığı en güzel hikâyesi olan yaşantısını tüm yalınlığıyla öğreneceksiniz.

Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitapları:

9786053111122- Mavi Kız Kahve Çocuk

9786053116813- Son Yolculuk

edebiyathaber.net (25 Temmuz 2023)

Yorum yapın