Ünlü Yazar Sarah Jio’dan Türkiye’deki okuyucularına mektup

Kasım 3, 2016

Ünlü Yazar Sarah Jio’dan Türkiye’deki okuyucularına mektup

1478006981_kelebek_adas____2_Amerikalı ünlü yazar Sarah Jio’nun yeni kitabı “Kelebek Adası” okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor. Dünyada ilk kez Türkiye’de satışa sunulacak kitap için Jio, Türkiye’deki okuyucularıyla kitabın yazım aşamalarını anlatan bir mektup paylaştı.

Tanıtım bülteninden

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve toplam 30 ülkede eserleri yayınlanan yazar, Pena Yayınları’ndan çıkacak yeni kitabını Amerika ve Avrupa’dan önce ilk defa Türkiye’de satışa sunacak.

Geçen sene Yeşil Deniz Kabuğu adlı kitabın tanıtımı için Türkiye’ye gelen yazar Tüyap Kitap Fuarı’nda binlerce hayranıyla buluşmuştu. Türkiye’deki okuyucuların gösterdiği ilgiden son derece memnun olduğunu söyleyen Jio, bu sene ülkemizdeki okuyuculara özel bir mektup yazdı. Mektupta Kelebek Adası’nı yazmaya yıllar önce başladığını söyleyen Jio, kitap yazma fikrinin bir öğleden sonra Seattle’daki en sevdiği kafede otururken aklına geldiğinden bahsediyor.

‘Hayata ve aşka, doğru yolu bulmaya’

Mektubunu, “Umarım siz de bu büyük maceradan keyif alırsınız. Umarım hayat sizi nereye götürürse götürsün kumlu yolunuzu bulursunuz. Tıpkı benim en sonunda bir plajda taşlı bir dağda ya da ikisinin arasında bir yerde yolumu bulduğum gibi. Hayata ve aşka, doğru yolu yeniden bulmaya,” diye bitiren Jio, Türkiye’deki okuyuculara gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür ediyor.

edebiyathaber.net (3 Kasım 2016)

Yorum yapın