TÜYAP Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı açıldı

Nisan 29, 2019

TÜYAP Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı açıldı

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 27 Nisan-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı TÜYAP Erzurum – Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Bu yıl 135 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Erzurum Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 40 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Aralarında Metin Celal, Haydar Ergülen, Nuri Pakdil, Hasan Ali Toptaş, Hidayet Karakuş, Ömer Erdem, Sinan Yağmur, Ercan Karakaş, Ertan Aksoy, Gülsevin Kıral, Necati Güngör, Aslı Tohumcu, Hicabi Demirci, İlkin Başar Özal, Gri Koç, Emre Gül, Koray Yersüren, Seval Şahin, Didem Ardalı Büyükarman, Ayla Duru Karadağ, Sara Gürbüz Özeren, Erdal Güzel, Faruk Dilaver, Fatih Duman, Mesut Turan, İsmail Bingöl, Mete Yarar, Ömer Özden, Yavuz Bahadıroğlu’nun da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Çocuk ve gençlik etkinlikleri

Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı, çocuk ve gençlere yönelik söyleşi, dinleti ve atölye çalışmalarından oluşan etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Söyleşilerde ve imza etkinliklerinde Gülsevin Kıral, Aslı Tohumcu, Necati Güngör, Hicabi Demirci, Gri Koç, Emre Gül, Koray Yersüren ve daha pek çok değerli çocuk ve gençlik kitapları yazarı okurlarıyla buluşacak.

Ziyaret saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, her gün 10.30-20.00, kapanış günü olan 5 Mayıs tarihinde ise 10.30-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. 

Takip edin 

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.doguanadoluerzurumkitapfuari.com sitesinden; instagram/kitapfuari, twitter/kitapfuari ve facebook/doğuanadoluerzurumkitapfuari hesaplarından takip edebilirsiniz. Etkinlik programı ve imza günleri listesine fuar web sitesinin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net (29 Nisan 2019)

Yorum yapın