TRENDEKİ YABANCI’nın mayıs sayısı “İhtimaller” temasıyla yayında

Mayıs 11, 2022

TRENDEKİ YABANCI’nın mayıs sayısı “İhtimaller” temasıyla yayında

TRENDEKİ YABANCI öykü uygulamasının mayıs sayısı “İhtimaller” temasıyla yayımlandı.

Hakan Bıçakcı-Yavru Köpek Servisi, Burcu Aktaş-Açık Pencere, Semrin Şahin-Karanlık 7, Claire Polders-Temiz Eller öyküleri ile Trendeki Yabancı‘nın mayıs sayısında yer aldı.
 
Trendeki Yabancı’da bundan sonra her ay bir dilin edebiyatına yer verecek. Bu sayıda Ziad Khadash- Ordu Emirlerine İtaat Etmeyen Öykü Yazarı, Habib Al-Salami- Ziyaret, Adham Adel- Tükenme öyküleri ile Arap Edebiyatı başlığında yer buluyor.
 
Bu sayıda öyküsü olan yazarlar: Ayşegül Kopdagel, Semrin Şahin, Onur Çalı, Pınar İlkiz, Selcan Kırnal, Leyla Özyol, Claire Polders,Vıctorıa Mccurdy, Cortney Phılıps, Ahmet Rıfat İlhan, Zıad Khadash, Adham Adel, Zıad Khadash, Habıb Al-Salamı, Hakan Bıçakcı, Engin Özkol, Halil İbrahim Çelik, Şehnaz Erkan, Serkan Gülpınar, Burcu Aktaş
 
Trendeki Yabancı‘da online olarak ücretsiz okuyabileceğin Can Yayınları kitapları: Tekinsiz HikâyelerMürver AğacıDr. Jekyll ve Mr. HydeYaman AdamŞeytani ÖykülerBir de Baktım YoksunNyarlathotepEvvelotel – SaklıSular Ne GüzelseBize Umut GerekTrajik NüansYaz KorkularıYalnız Uyuyanlar İçinOysa Herkes Kendisiyle MeşgulYufka YürekAşka İnanmayanlar İçin Aşk ÖyküleriÇok Özel İsimler SözlüğüŞen SaatGece YolculuğuDüşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları, Temiz Kâğıdı.
 
Trendeki Yabancı‘nın yeni sayısı, App Store ve Google Play Store’da. Uygulamayı indirerek bugüne kadar çıkan tüm sayılara erişebilirsiniz.

edebiyathaber.net (11 Mayıs 2022)

Yorum yapın