Trendeki Yabancı’nın eylül sayısı yayında

Eylül 2, 2022

Trendeki Yabancı’nın eylül sayısı yayında

Aylık öykü uygulaması Trendeki Yabancı‘nın eylül sayısı “yeniden doğmak” temasıyla yayımlandı.

“Phoenix, altın kızıl kuyruğu ve rengârenk tüyleriyle gökyüzünde süzülüyor. Hayatının sonuna geldiğini anladığında kendine yükseklerde, en yükseklerde tütsülerle, baharatlarla bir yuva yapıyor. Zamanı geldiğinde yuvayı ateşe veriyor, her şeyle birlikte kül oluyor Phonenix. Ve bu küllerden yeniden doğuyor. Bir yazarın masanın başına oturup yazdıkları da her seferinde yeniden doğmak değil midir?”

Trendeki Yabancı‘nın bu ayki teması “yeniden doğmak”. Bu sayıda Zeynep Kahraman Füzün, Aylin Sökmen, Merve Yakut, Anıl Mert Özsoy ve çok daha fazlası okuru bekliyor. Kapak fotoğrafı ise Esra Özdoğan’dan.

Bu sayıda öyküsü olan yazarlar: Aylin Sökmen, Başak Arslan, Annie Harnett, Bedia Ceylan Güzelce, Yılmaz Sarı, Elif Erdoğan, Ayşenur Tanrıverdi, Armağan Tunaboylu, Tove Ditlevsen, İsahag Uygar Eskiciyan, Doğu Kaşka, Zeynep Kahraman Füzün, Önder Şit, Merve Yakut, N. Loli Uyan, Ruth Joffre, Anıl Mert Özsoy, Yapıncak Gürerk, Mehmet Kabakçı, Semrin Şahin

Trendeki Yabancı‘da online olarak ücretsiz okuyabileceğiniz Can Yayınları kitapları: Tekinsiz HikâyelerMürver AğacıDr. Jekyll ve Mr. HydeYaman AdamŞeytani ÖykülerBir deBaktım YoksunNyarlathotepEvvelotel – SaklıSular Ne GüzelseBize Umut GerekTrajik NüansYaz KorkularıYalnız Uyuyanlar İçinOysa Herkes KendisiyleMeşgulYufka YürekAşka İnanmayanlar İçin Aşk ÖyküleriÇok Özel İsimler SözlüğüŞen SaatGece YolculuğuDüşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları,Temiz Kâğıdı.

Trendeki Yabancı‘nın yeni sayısı, App Store ve Google Play Store’da yayında. Uygulamayı indirerek bugüne kadar çıkan tüm sayılara erişebilirsiniz.

edebiyathaber.net (2 Eylül 2022)

Yorum yapın