Trendeki Yabancı’nın ekim sayısı yayında

Ekim 2, 2021

Trendeki Yabancı’nın ekim sayısı yayında

Aylık öykü uygulaması Trendeki Yabancı‘nın ekim sayısı “el çabukluğu”  temasıyla yayımlandı. Ekim ayı sayısında Hakan Bıçakcı, Aylin Sökmen, Sallie Tisdale, Zeynep Kaçar gibi yazarların öyküleri yer alıyor.

Tanıtım bülteninden:
 
Backie Dashiell, Deniz Saatkaya Eldam, Aylin Sökmen, Semrin Şahin, Gina Berriault, Hakan Bıçakcı, Turhan Yıldırım, Sabrina Helen Li, Sallie Tisdale, Deniz Tekin, Lore Segal, Zeynep Kahraman Füzün, Şehnaz Erkan, Canan Sancak, Gamze Haklı Geray, Burak Alıcı, Zeynep Kaçar, Douglas Milliken, Özcan Kalbinur, Berna Kathre bu sayıda sizlerle!
 
Trendeki Yabancı‘da online olarak ücretsiz okuyabileceğiniz Can Yayınları kitapları: Tekinsiz HikâyelerMürver AğacıDr. Jekyll ve Mr. HydeYaman AdamŞeytani ÖykülerBir de Baktım YoksunNyarlathotepEvvelotel – SaklıSular Ne GüzelseBize Umut GerekTrajik NüansYaz KorkularıYalnız Uyuyanlar İçinOysa Herkes Kendisiyle MeşgulYufka YürekAşka İnanmayanlar İçin Aşk ÖyküleriÇok Özel İsimler SözlüğüŞen SaatGece YolculuğuDüşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları, Temiz Kâğıdı.
 
Trendeki Yabancı‘nın yeni sayısı, App Store ve Google Play Store’da yayında! Hemen indir, abone ol, cebinde hep bir hikâye olsun. Uygulamayı indirerek bugüne kadar çıkan tüm sayılara erişebilirsin.

edebiyathaber.net (2 Ekim 2021)

Yorum yapın