Sosyal medya fenomeninin “sihirli dünyası” kitap oldu

Nisan 30, 2018

Sosyal medya fenomeninin “sihirli dünyası” kitap oldu

Zach King’in “Sihirli Dünyam” adlı romanı Yabancı Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Instagram fenomeni ve sosyal medya süper yıldızı Zach King’in fazlasıyla komik ilk romanı “Benim Sihirli Dünyam”  çıktı.

Video paylaşım sitelerinde yayımladığı – çektiği illüzyon videolarla adından söz ettiren ve THY ile yaptığı anlaşma ile tanınan Zach King’in ilk kitabı “Benim Sihirli Dünyam / My Magical Life” Yabancı Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Gerçek hayatta bir film yapımcısı olan (1990) King, içinde küçük “sihir”ler olan videolar yaratıyor. Çeşitli sosyal medya platformlarında yaklaşık 20 milyon takipçisi bulunan King, digital medyanın en gözde isimlerinden birisi. Çok küçük yaşlarından itibaren video oyunlarına, filmlere ve dizilere ilgi duyan ve kısa zaman içerisinde bu anlamda araştırmalar yapmaya başlayan King, ilk olarak 7 yaşında kamera ile tanıştı. Zaman içerisinde kendisini sinema alanında geliştirmek için bu anlamda eğitim alan King, ilerleyen süreçte Biola Üniversitesi Sinema ve Medya Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. 2012’de lisans eğitimini tamamladıktan sonra hedefi olan video sanatları üzerine eğitim aldı.

İllüstrasyonlarla anlatılan ilk kitabı “Benim Sihirli Dünyam”da ise genç fenomen King’in hayatından kesitler sunuluyor…

Zach King’in ailesindeki herkesin sihirli bir gücü vardı. Babası zamanı geri alabiliyor, kız kardeşi görünmez olabiliyor ve annesi de sıradan eşyaları sıradışı eşyalara çevirebiliyordu. Zach ise… Nasıl desek, o henüz sihirli gücünü bulamamıştı. Bu nedenle ailesi ona evde eğitim vermekten vazgeçip onu normal çocuklarla birlikte ortaokula yollamaya karar verdiğinde, Zach kendisinin “atlanmış” olabileceğinden endişe etti. Ailesinde asla sihri olmayacak tek kişiydi. Ancak Zach normal bir çocuk olmanın da bazı avantajları olduğunu çok geçmeden öğrenmişti: Komik videolar çeken yeni arkadaşı Aaron ve tüm okuldaki en sevimli kız Rachel; ki inanılır gibi değildi ama bu kız Zach ile konuşuyordu. Zach okulun Kayıp Eşya Odası’nda gizemli bir çift şapka keşfettiğinde tüm hayatı boyunca aradığı sihirli nesnenin onlar olabileceğini düşündü. Fakat acımasız Tricia, Zach’in bu yeni gücünü öğrendiğinde, ona popüler olmak konusunda dersini vermek için bir eşek şakası planladı. Zach’in bu karmaşadan kurtulabilmek için sihirden fazlasına ihtiyacı olacaktı.

Telefonunuza (ücretsiz) aplikasyonu indirdiğinizde kitabı başka bir boyutta okumaya ve görmeye başlamaya hazır olun:

www.zachkingmagic.com

edebiyathaber.net (30 Nisan 2018)

Yorum yapın