Sevinç Erbulak söyleşileri 23 ve 28 Şubat’ta

Ocak 21, 2019

Sevinç Erbulak söyleşileri 23 ve 28 Şubat’ta

ArtıkAranmayanlar Gezegeni adlı ikinci kitabını hep kitap’tan çıkaran Sevinç Erbulak, iki farklı söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek. 23 Şubat Cumartesi günü 15.00’te aynı zamanda yakın arkadaşı olan oyuncu Ceren Erginsoy’la CKM’de edebiyat üzerine söyleşecek olan Erbulak, 28 Şubat Perşembe günü 19.00’da Akademi Kitabevi’nde Pınar Alpay moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirecek. Erbulak, söyleşilerin ardından okurlarının kitaplarını da imzalayacak.

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sevinç Erbulak’ın muazzam hayal gücüne duyarlı iç sesini ekleyerek kaleme aldığı ArtıkAranmayanlar Gezegeni, okuru fantastik bir gezegende olduğu kadar bizim acımasız dünyamızda da bir gezintiye çıkarıyor.

23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15.00’te Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu’nda gerçekleşecek “Sıkı Dostlar ArtıkAranmayanlar Gezegeni’nde Buluşuyor” başlıklı etkinlikte Sevinç Erbulak, oyuncu ve yakın dostu Ceren Erginsoy’la hem kitabı hem de edebiyat üzerine sohbet edecek.

Sevinç Erbulak, 28 Şubat 2019 Perşembe günü ise 19.00-21.00 saatleri arasında Akademi Kitabevi’nde gerçekleşecek “Yazar ile Sohbet” etkinliğinde Pınar Alpay’ın konuğu olacak.

Sevilen sanatçı, söyleşilerin ardından kitabını da sevenleri için imzalayacak.

ARTIKARANMAYANLAR GEZEGENİ HAKKINDA

Kaybedilen ve peşlerine düşülmeyen her şeyin bir araya geldiği bir dünya ArtıkAranmayanlar Gezegeni. Burada ne ararsanız, daha doğrusu ne aramazsanız var: Kırık bir tarak, yarısı yanmış bir fotoğraf, kapama tokası olmayan bir tasma, boş bir kutu, taşları düşmüş bir yüzük, oyuncak bir bebeğin sol bacağı… Velhasıl bir zamanlar bütün olan türlü çeşit eşyadan kopan ve unutulan her şey.

Kopan parçaların başka bir biçim aldığı, başka bir şeyin parçası olduğu bir dünya mümkün çünkü… Gitme zamanını bilen bütün fark edilmeyenlerin, bir gün bu gezegeni bulmaları da.

Palyaço şeklindeki bir kolyenin sağ kolu ile gözden düşen bir gözbebeğinin yolları da burada kesişir işte. Binlerce yıl önce yaşamış insanların yazdığı, hemen hepsi yarım kalmış ya da sayfaları eksik günlüklerin, mektupların arasında gezintiye çıkan bu ikili, bir bütün olup tamamlanabilecekler midir dersiniz?

SEVİNÇ ERBULAK HAKKINDA

İstanbul’da doğdu. Yirmi beş senedir oyunculuğun yanı sıra eğitmenlik ve kitap seslendirmesi yapmaktadır. Gözünü Kırpma Düşerim adlı bir öykü kitabı vardır.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (21 Şubat 2019)

Yorum yapın