Sevimli Peanuts ekibi sizi yepyeni maceralarına davet ediyor

Temmuz 21, 2022

Sevimli Peanuts ekibi sizi yepyeni maceralarına davet ediyor

Charles M. Schulz’un yazıp çizdiği “Peanuts” serisinin yeni kitapları, 6 ve üzeri yaş grubu için Dilara Alemdar çevirisiyle Mundi tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Haydi Kütüphaneye Gidelim!

Sally çok heyecanlı çünkü bugün kütüphaneye üye olacak! İlk kitabını ödünç almak için sabırsızlanıyor. Ne şanslı ki Charlie Brown, Linus ve diğer arkadaşları da yanında olacak!

Sayfa sayısı: 32
Fiyat: 22,00 TL

Snoopy, Ay’a Giden İlk Köpek

Snoopy’nin olağanüstü bir fikri var. Ay’a gidecek! Ama acaba akşam yemeği için zamanında eve dönebilecek mi?

Sayfa sayısı: 40
Fiyat: 22,00 TL

Astronot Sally Brown

Sally Brown uzaya giden ilk Amerikalı kadın Sally Ride hakkında bir kitap okudu. Şimdi Sally Brown’un yapması gereken tek bir şey var: Astronot olmak!

Sayfa sayısı: 40
Fiyat: 22,00 TL

Okul Zamanı Charlie Brown

Charlie Brown sürekli okul hakkında kaygılanıyor. Bu senenin, hayatındaki tekdüzelikten kurtulup gerçekten sıradışı bir şey yaptığı sene olmasını istiyor… ama ya öyle olmazsa? Charlie Brown kaygılanmayı bırakabilir mi? Sonuçta okul eğlencelidir. Değil mi? Kaygılanmayı bırak Charlie Brown!

Sayfa sayısı: 32
Fiyat: 22,00 TL

Linus’ın Yeni Gözlükleri

Görünüşe göre Linus’ın yeni gözlüklere ihtiyacı var. Ama bir sorunumuz var! Linus gözlük takmak istemiyor. Sizce gözlük takmak o kadar da kötü bir şey mi sahiden?

Sayfa sayısı: 32
Fiyat: 22,00 TL

Peanuts: En Yakın Arkadaşlar Snoopy ve Woodstock

Snoopy ve Woodstock’ın bir sürü anısı var ama bu onların en sevdiği.
Bu ikilinin tanışma öyküsünü ve nasıl birbirlerinin en yakın arkadaşı olduklarını öğrenmeye ne dersiniz?

Sayfa sayısı: 32
Fiyat: 22,00 TL

CHARLES M. SCHULZ, 26 Kasım 1922’de Minneapolis’te doğdu. İkinci Dünya Savaşı esnasında Amerikan ordusunda görev yaptı. 1945 yılında Minneapolis’e döndü ve 1947’den itibaren düzenli olarak karikatür çizmeye başladı. Bu yıllarda çizdiği Li’l Folks kareleri, Peanuts‘ın ilk taslakları olarak görülebilir. Schulz’un 1950 yılında çizmeye başladığı Peanuts, 50 yılda 17.897 bantlık bir seriye dönüştü; dünya çapında 75 ülkede, 21 dilde, 2.600’den fazla gazetede yayımlandı ve daha sonra kitaplaştırıldı. Çizgileriyle Charlie Brown ve Snoopy başta olmak üzere unutulmaz karakterlere hayat veren Schulz, 12 Şubat 2000’de öldü.

edebiyathaber.net (21 Temmuz 2022)

Yorum yapın