sadece ŞİİR’in 8. sayısı çıktı

Şubat 16, 2022

sadece ŞİİR’in 8. sayısı çıktı

sadece ŞİİR dergisinin 8. sayısı yayımlandı.

A.Gülfem Özer, Arian Amiri, Arife Kalender, Atakan Yavuz, Ayça Şen, Ayşe Şafak Kanca, Bahaddin Tuncer, Bilal Çakıl, Cevdet Karal, Dila Çetin, Ebru Özden Güroğulları, Eda Özüuğurlu, Emel İrtem, Erkan Kara, Eşref Ozan Baygın, Fatma Işık Tuğçu, Gamze Bayraktar, Gazi Taş, Gültekin Emre, Hatip Çiçek, Hüseyin Sönmez, Kadir Tepe, Mehmet Akif Tutumlu, Memo Emin Metin, Mertcan Karacan, Mevlüt Şener, Mualla Alpaydın, Murat Menteş, Murathan Mungan, Nalan Çelik, Nurullah Kuzu, Onur Sakarya, Oya Uysal, Ozan R. Kartal, Özgün e. Bulut, Pelin Özer, Raşit Ulaş, Sinan Kaban, Talha Kuru, Uğraş Abanoz, Volkan Tepe ve Zeynep Hasdeniz bu sayının şairleri.

Bu sayıda da ülkemizde kullanılan farklı dillerde yazan şairler bölümünde Lazca şiir ve çevirisiyle Özlem Çağatay yer aldı.

Adnan Özer ve Ayşegül Tözeren’in şiir üzerine kaleme aldıkları yazılar dikkat çekici.

Elif Sofya ile Serkan Türk, Osman Konuk ile Hakan Temiz ve Tuğrul Tanyol ile Ayşe Keskin söyleşti.

sadece ŞİİR’in 8. sayısının kapağı ressam Hasan Hüseyin Nas’a ait.

Gidenlere saygı duruşunda arka kapakta Halide Nusret Zorlutuna’nın Sevmek şiiri yer aldı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

edebiyathaber.net (16 Şubat 2022)

Yorum yapın