S. Burcu Karacalar’dan çocuklara: “Bobi’den Nasıl Kurtulurum?”

Şubat 21, 2019

S. Burcu Karacalar’dan çocuklara: “Bobi’den Nasıl Kurtulurum?”

S. Burcu Karacalar’ın çocuklara yazıp resimlediği “Bobi’den Nasıl Kurtulurum?” Altın Kitaplar etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Sahibinin sırtında paraşütle yeryüzüne ayak basmayı beklerken hayatı bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçen bir köpek… Bir an bile ortalığı karıştırmadan duramayan ve ünü tüm mahalleye yayılan Bobi isimli bir afacan… Fare nedir bilmemesine rağmen küçük bir kızı farelerden korumakla görevlendirilen bir kedi… Bir köpeğin sorumluluğunu alabileceğini annesine ispat etmeye çalışırken evde çeşit çeşit hayvanı misafir eden küçük bir kız…

Bobi’den Nasıl Kurtulurum? bütün tuhaf hâllerine rağmen içimizi ısıtan o minik patilerin dostluk, yardımlaşma ve sevgi dolu öykülerini anlatıyor. Bu eğlenceli ve sevimli kahramanları sizler de çok sevecek, heyecanın hiç eksilmediği öyküleri bir solukta okuyacaksınız.

Yazar Hakkında

S. Burcu Karacalar, 1978 yılında Edirne’de doğdu. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nü bitirdi. 2000’de Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nden mezun oldu. 2000-2015 yılları arasında grafik tasarımcı ve sanat yönetmeni olarak çeşitli bilişim firmalarında çalıştı. Bu yıllarda eğitim içerikli animasyonlar, etkileşim tasarımı, oyun karakterleri çizimleri ve tasarımı, kurumsal kimlik geliştirme alanlarında ürünler verdi. Hâlihazırda illüstratör ve yazar olarak çalışıyor.

edebiyathaber.net (21 Şubat 2019)

Yorum yapın