Peaky Blinders’ın yeni sezonuyla ilgili resmi açıklama geldi

Temmuz 23, 2020

Peaky Blinders’ın yeni sezonuyla ilgili resmi açıklama geldi

filmloverss.com‘un haberine göreBBC’nin sevilen dizisi Peaky Blinders’ın 6. sezonunun çekimlerine eylül ayında başlanması planlanıyor.

2013 yılında BBC kanalında yayınlanmaya başlayan, Steven Knight‘ın yaratıcısı olduğu Peaky Blinders dizisinin 6. sezonunun çekimleri koronavirüs salgını dolayısıyla belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Başrollerinde Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Henderson gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonunun ne zaman ekranlara geleceği de belirsiz bir hâl almıştı.

Dizinin yönetmenlerinden Anthony Byrne, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarda yeni sezon ile ilgili heyecan verici açıklamalarda bulunmuştu. Son sezonun bittiği sahneden devam edeceğini duyuran Bryne, diziye katılacak yeni karakterler olduğunu da belirtmişti.

Film ve dizi prodüksiyonlarını takip eden Production Weekly tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre Peaky Blinders ekibi önümüzdeki sonbaharda sete geri dönüyor. Dizinin yeni sezon çekimlerinin 7 Eylül’de başlaması planlanıyor.

6. sezonu ile ekranlara geri dönüş yapacak olan dizinin senaryosu Steven Knight tarafından yazılırken yönetmen koltuğunda Anthony Byrne oturuyor olacak. Dizinin yeni sezonunun oyuncu kadrosuna Stephen Graham dâhil olmuştu. Snatch ve This Is England gibi filmlerle adından söz ettiren Graham, Boardwalk Empire dizisinde Al Capone’a başarıyla hayat vererek televizyon dünyasında da adından övgüyle söz ettirmeyi başarmıştı.

Dizinin 6. sezonunda Cillian Murphy’nin yanı sıra Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe ve Harry Kirton gibi isimler de önceki sezonlardaki rolleriyle geri dönecek. Öte yandan 5. sezonda diziye dâhil olan Sam Claflin ve Anya Taylor-Joy’un da 6. sezonda rol almaları bekleniyor.

edebiyathaber.net (23 Temmuz 2020)

Yorum yapın