Nobelli yazar aşkı uğruna bakın ne yaptı?

Temmuz 8, 2015

Nobelli yazar aşkı uğruna bakın ne yaptı?

Çizer: Alp İz

Nobelli yazar Mario Vargas Llosa,  50 yıllık eşini terk etti.

Perulu yazar Mario Vargas Llosa (79), 50 yıllık eşiPatricia’yı (70) Enrique Iglesias’ın güzelliği ile nam salmış annesi Isabel Preysler (64) için terk etti.

Eski bir güzellik kraliçesi olan Filipinli Preysler ile Portekiz’de tatil yaparken görüntülenen Mario Vargas Llosa konuyla ilgili İspanyol dedikodu gazetesi Hola!’ya yaptığı açıklamada, “İlişkimiz iyi gidiyor. Ancak özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum ve Isabel de benimle aynı fikirde” yorumunu yaptı.
Llosa’nın üç çocuğunun annesi Patricia ile olan yarım asırlık evliliğini bitirme şekli eleştirilere maruz kalırken, yazarın nisan ayında karısına Preysler ile olan ilişkisi ile ilgili, “Bu öncekilere benzemiyor, bir kaçamak değil. Madrid’e döndüğümüzde evi terk edeceğim. Mutluluğun nasıl bir şey olduğunu öğrendim ve bunu tatmak için çok fazla zamanım kalmadı” dediği iddia edildi.

Julio Iglesias ile olan evliliğinden üç çocuğu bulunan Preysler, Enrique Iglesias’ın annesi. Preysler anavatanında “Malina’nın incisi”, hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği İspanya’da ise “Cazibe kraliçesi” olarak anılıyor.

Kaynak: Birce Bora – Hürriyet (8 Temmuz 2015)

Yorum yapın