Murat Germen ile Belgesel Fotoğrafçılık Semineri 3 Nisan’da

Mart 28, 2019

Murat Germen ile Belgesel Fotoğrafçılık Semineri 3 Nisan’da

Açık Diyalog İstanbul, 3 Nisan Çarşamba 19.00’da sanatçı, eğitimci ve arşivci Murat Germen ile “Bir öz-sorgulama yöntemi olarak belgesel fotoğraf” semineri düzenliyor.

Tanıtım bülteninden

Sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz. Çeşitli şikayetlerimiz var ama acaba kaçımız bunlara çözüm üretmek için çalışıyoruz? Fotoğraf çekmek bir odaklanma eylemi olduğu için bizi ister istemez sıkıntılarımızdan uzaklaştırıyor. Bu odaklanmayı daha da öteye götürüp, canımızı sıkan konular hakkında fotoğraf projeleri yapmak; hem kişisel / toplumsal ölçeklerde durum saptaması yaparak olası çözümlere zemin sağlamakta, hem de ileriki nesillerin bu içeriği arşiv olarak kullanarak yön belirlemelerinde fayda sağlayabiliyor. Bu seminerde; çeşitli örneklerle fotoğrafın nasıl bir sorgulama aracı olarak kullanılabileceği ve katılımcıların seminer sonrasında ne gibi projelere odaklanabileceği konularında fikir üretilmesi amaçlanmaktadır. Katılımcıların hali hazırda üzerinde çalıştıkları bir proje varsa, değerlendirme yapabilmek için seminere getirmeleri önerilmektedir.

3 Nisan Çarşamba günü 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminere başvurular [email protected] adresi ve 0212 232 76 62 nolu iletişim numarasından yapılacak.

edebiyathaber.net (28 Mart 2019)

Yorum yapın