Mundi Çocuk’tan üç yeni kitap

Mart 20, 2023

Mundi Çocuk’tan üç yeni kitap

Mundi Çocuk üç yeni kitap yayımladı.

Tanıtım bülteninden

Geçtiğimiz ay tüm dünyada 40 dilde, 10 milyondan fazla satan Elmer dizisini okurla buluşturan Mundi Kitap, çocuk kategorisini bu ay yayımladığı üç yeni kitapla zenginleştirmeye devam ediyor.

Kampa Gidiyoruz

Gümgüm ve ailesiyle sıra dışı bir kampa hazır mısınız?
 
“Hazırlanın, yarın kampa gidiyoruz!”
 
Minik Gümgüm, annesi ve babasıyla kampa gitmeye hazırlanıyor. Gümgüm’ün yapması gereken çok ödevi var ama doğayla iç içe bir kamp fikrine kimse karşı koyamaz. Masalları anımsatan bir alana çadırlarını kurup uyku tulumlarının içine kıvrıldıklarında, Gümgüm ve ailesi tuhaf bir kargaşaya uyanıyorlar. Anlaşılan pek sıradan bir kamp olmayacak. Zaten sıradan kampları kim sever ki?

Yazar: Cem Akaş
Resimleyen: Nesibe Çelebi
Tür: Öykü
Sayfa sayısı: 36
Fiyat: 75,00 TL

Oyuna Devam

Leo, bölüm sonu canavarlarını yenebilecek mi? 

Bilgisayar oyunları Leo’nun en sevdiği şey, özellikle de Tehlikeli Danny. Tüm bölümleri geçmek için günlerdir uğraşıyor ancak şiddetli bir şimşek oyun konsolunu mahvettiğinde Leo gözlerine inanamıyor! Bir güç dalgası oyunu hayata geçiriyor ve tüm karakterler bir anda serbest kalıyor. Peki Leo Çılgın Yaratıkları yakalayıp kargaşaya engel olabilecek mi?

Yazar: Jenny Jinks
Çevirmen: Beyza Becerikli
Resimleyen: Zeynep Özatalay
Tür: Öykü
Sayfa sayısı: 48
Fiyat: 42,00 TL

Ajan Köpek

“Bayan Burun” Maddy, gizemli köpeğin kim olduğunu öğrenebilecek mi? 

Köpek şovlarının aranan ismi boxer Brütüs, bu sene şova ünlü bir köpeğin katılacağına dair dedikoduları araştırmasını istediğinde Maddy kendini bir dedektifçilik oyununun içinde buluyor. Peki kim bu ünlü köpek ve şova niye katılacak? Acaba Maddy Brütüs’ün hile yapmasını engelleyebilecek mi? Ve daha önemli bir soru: Kedi Hamlet’in tuvalet temizliği takıntısı nereden çıktı? 

Yazar: Lou Treleaven
Çevirmen: Ebru Arun
Resimleyen: Antonella Fant
Tür: Öykü
Sayfa sayısı: 48
Fiyat: 42,00 TL

edebiyathaber.net (20 Mart 2023)

Yorum yapın