Matthew Fitzsimmons’tan “Son Düşüş”

Ocak 22, 2019

Matthew Fitzsimmons’tan “Son Düşüş”

Matthew Fitzsimmons’ın “Son Düşüş” adlı romanı, Sezer Soner çevirisiyle Altın Kitaplar tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

‘SON DÜŞÜŞ’E DİKKAT!

Kısa sürede polisiye ve gerilim türünün çok satanları arasına giren, başkahramanıyla bir roman serisine de dönüşen MATTHEW FITZSIMMONS imzalı SON DÜŞÜŞ raflarda…

Matthew FitzSimmons polisiye ve gerilim türüne yeni bir soluk getiren yazarlardan… İlk romanı Son Düşüş, kısa sürede çok satanlar listesine girmiş ve kahramanı Gibson Vaughn ile uzun soluklu bir seriye dönüşmüştü. Son Düşüş aile bağları, dostluk ve sadakat üzerine soluk soluğa okunacak bir maceraya davet ediyor kitapseverleri.

ABD başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı olan Başkan Yardımcısı Benjamin Lombard’ın kızı Suzanne, bir sabah ardında hiç iz bırakmadan ortadan kaybolur. ABD’nin en önemli kayıp vakalarından biri haline gelen bu olay ülke çapında büyük yankı uyandırır. Herkesin sorduğu tek soru, bu vakanın yaklaşan seçimlerle nasıl bir bağlantısı olduğudur.

Tüm güvenlik kurumları teyakkuza geçer, kapsamlı bir soruşturma ve geniş çaplı bir arama çalışması başlatılır, fakat tüm çabalar sonuçsuz kalır. Ta ki on yıl sonra, genç kızın kayboluşunun yıldönümünde önemli ipuçlarına ulaşılana kadar… Bu yeni gelişme üzerine, Suzanne’ı en iyi tanıyan kişiye, genç kızın en yakın arkadaşı olan Gibson Vaughn’a başvurulur; ondan ipuçlarının değerlendirilmesi için yardım istenir.

Siyasi entrikalarla ve karmaşık olaylarla örülmüş bir hayatın sır perdesi aralanırken Vaughn, Suzanne’ın ortadan kayboluşunun ardındaki gizemi ortaya çıkarabilecek midir?

Yazar Hakkında:

Matthew FitzSimmons, Illinois’de doğdu, Londra’da büyüdü. Şimdi Washington, DC’de yaşıyor. Yine aynı yerde on yılı aşkın süredir bir özel lisede İngiliz edebiyatı ve tiyatro eğitimi veriyor. Son Düşüş onun ilk romanı.

edebiyathaber.net (22 Ocak 2019)

Yorum yapın