Londra’da “nezih” bir eve taşınmayla başlayan gerilim

Haziran 27, 2022

Londra’da “nezih” bir eve taşınmayla başlayan gerilim

İlk romanı Kapalı Kapılar Ardında ile haftalarca New York Times çoksatanlar listesinde kalan ve çok uzunca bir süre adından söz ettirmeye devam eden B.A. Paris’in yeni romanı Terapist okurlarıyla buluştu.

Tanıtım bülteninden:

Türkiye’de de Doğan Kitap tarafından 2018 yılında yayımlanan ilk romanı Kapalı Kapılar Ardında ile fırtınalar estiren, ikinci romanı Şüphe ile yerini sağlamlaştıran B.A. Paris’in yeni romanı Terapist yayımlandı. Terapist, Londra-The Chicle’e taşınan bir çiftten Alice’in yaşadığı gerilim dolu gün ve saatleri gözler önüne seriyor.

Alice ile Leo, Londra’da nezih bir eve taşındıklarında her şey rüya gibidir. Ancak Alice komşularını tanıdıkça yeni evi hakkında korkunç bir bilgiye ulaşır ve bu evde daha önce yaşayan terapist Nina’yla aralarında güçlü bir bağ olduğunu hissetmeye başlar. Takıntılı bir şekilde, iki yıl önce neler olduğunu öğrenmeye çalışır ama kimse bu konu hakkında konuşmak istemez. Mükemmel görünen komşularının sakladığı sırlar vardır…

Yazar Hakkında:

B. A. Paris Fransa ve İrlanda kökenlidir. İngiltere’de büyüdü. Birkaç yıl boyunca uluslararası bir bankada borsa simsarı olarak çalıştığı Fransa’ya taşındı. Daha sonra öğretmenlik eğitimi alarak eşiyle birlikte bir dil okulu açtı. Yazar, eşi ve beş kızıyla halen Fransa’da yaşıyor. B. A. Paris’in Kapalı Kapılar Ardında adlı ilk romanı da Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

edebiyathaber.net (27 Haziran 2022)

Yorum yapın