Küsurat Çocuk’tan ilk kitap: Plüton’un Dünya Umurunda Değil

Ekim 21, 2021

Küsurat Çocuk’tan ilk kitap: Plüton’un Dünya Umurunda Değil

Şeyma Çekici’nin yazdığı, Berk Öztürk’ün resimlediği “Plüton’un Dünya Umurunda Değil” Küsurat Çocuk etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Küsurat Yayınları olarak kurulduğumuz günden bu yana yayımladığımız yetişkin kurgu ve kurgu dışı kitaplarımızla yüz binlerce okura ulaştık. Hayal kurmaktan hiç vazgeçmedik, hevesimizi bir an olsun yitirmeden yepyeni maceraların peşine düştük… Dördüncü yılımızda, ilk günkü heyecanımızla yeni bir sayfayı araladık. Şimdi sizi, ailemizin uzun zamandır emek verdiğimiz yeni üyesiyle tanıştırma vakti geldi: Küsurat Çocuk.

Bugün attığımız bu ilk adımın bizi dünyanın farklı yerlerinde hikâyelerin peşine düşen, hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyen her yaştan yüz binlerce çocukla bir araya getireceğine inanıyoruz ve çok heyecanlıyız.

Küsurat Çocuk’un mutfağında pişen ilk hikâye Plüton’un Dünya Umurunda Değil her yaştan okuruyla buluşmak için raflarda ve kitap satan tüm online platformlarda!

Güneş Sistemi sınıfında Plüton bayılıyor dansa
Diğerlerine göre hem yavaş hem de kısa
Bunu gören Dünya aniden fırladı ayağa
“Artık gezegen değilsin,” dedi Plüton’a.
 
En yakın arkadaşı Neptün ağlamak üzereydi
Merkür üzüntüsünden o gün de gitti geri
“Haydi Plüton, sen de gayret et, hızlan,” dediler
Ne yapsalar da Plüton’u ikna edemediler.
 
Plüton’un Dünya Umurunda Değil her yaştan çocuk ve yetişkin için bir farkındalık kitabı, kendimizi olduğumuz gibi sevmeyi öğrenmenin eğlenceli rehberi.

Yazar Hakkında

Plüton’un gezegen sayıldığı 1987 yılında İstanbul’da doğan yazar; çocuklara matematiği sevdirmek isteyen bir öğretmen ve ders çalışmayı çok seven bir öğrencidir. Çocukları Aybüke ve Ali Hamza ile birlikte tüm çocukların Plüton gibi kendine güvenen ve ne istediğini bilen bireyler olması en büyük hayali ve hedefidir.

edebiyathaber.net (21 Ekim 2021)

Yorum yapın