Küçük Vampir’in maceraları devam ediyor

Ocak 24, 2018

Küçük Vampir’in maceraları devam ediyor

Angela Sommer-Bodenburg’un çocuklara yazdığı “Küçük Vampir” dizisinin 3. ve 4. kitapları Küçük Vampir Trende ve Küçük Vampir Çiftlikte, Gülderen Pamir çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Vampirlerle ilgili öyküleri elinden düşürmeyen Anton ile karanlıktan korkan sevimli vampir Rüdiger’in sıra dışı dostluğu, Küçük Vampir dizisinde! hep kitap, bu muhteşem kitap dizisinden iki kitabı daha 26 Ocak’ta raflara taşıyor: Bir tren yolculuğu macerası, Küçük Vampir 3 ve bir çiftlik macerası, Küçük Vampir 4.

İlk kitabı 1979’da yayımlanan Angela Sommer-Bodenburg imzalı Küçük Vampir dizisinde toplam 20 kitap bulunuyor. hep kitap, tüm dünyada büyük beğeniyle okunan dizinin ilk iki kitabıyla Küçük Vampir Film Kitabı’nı geçen aylarda yayımladı.

Küçük Vampir 3 – Küçük Vampir Trende

Anne ve babasının tatillerini bir çiftlikte geçirmek için hazırlık yaptığını duyan Anton bu plandan pek hoşlanmaz. Orada sıkıntıdan patlamamak için arkadaşı Küçük Vampir’i onlarla gelmeye ikna eder. Fakat bir vampir ile yolculuğa çıkmanın kendince zorlukları vardır. Hele bir de bu yolculuk trenle yapılacaksa…

Küçük Vampir 4 – Küçük Vampir Çiftlikte

Anton, çiftliğe varır varmaz köy havasının pek de hoşuna gitmediğini fark eder. Anton tatillerini geçirecekleri yeri baştan beğenmez. Sevgili dostu Küçük Vampir de yakınlardadır. Fakat Anton, Küçük Vampir’in tam olarak nerede olduğunu bilmediği için onu bulmak zorundadır.

Angela Sommer-Bodenburg’un kaleme aldığı Küçük Vampir 3 ve Küçük Vampir 4 kitaplarının çizimleri Amelie Glienke’nin imzasını taşıyor. Gülderen Pamir’in Almanca aslından dilimize çevirdiği kitaplar, 26 Ocak’tan itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

ANGELA SOMMER-BODENBURG HAKKINDA

Alman şair, yazar ve ressam. Hamburg Üniversitesi’nde, 1968-1972 yılları arasında sosyoloji, pedagoji ve psikoloji okudu. 1972-1984 yılları arasında ise Hamburg’taki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yaptı. 1984’ten sonra serbest çalışmaya karar verdi. Bugüne değin kırkın üzerinde kitabı yayımlandı, otuzdan fazla dile çevrildi, 20 milyonun üstünde sattı.

edebiyathaber.net (24 Ocak 2018)

Yorum yapın