Küçük Vampir Dizisi iki yeni macerayla devam ediyor

Eylül 4, 2018

Küçük Vampir Dizisi iki yeni macerayla devam ediyor

Angela Sommer-Bodenburg’un “Küçük Vampir” dizisinin Küçük Vampir Esrarengiz Program ve Küçük Vampir Beklenmedik Gelişme adlı kitapları, Amelie Glienke’nin çizimleri ve Gülderen Pamir’in çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Karanlıktan korkan sevimli vampir Rüdiger ile vampirlerle ilgili öyküleri elinden düşürmeyen Anton’un sıra dışı dostluğunu anlatan Küçük Vampir dizisi, renkli ve heyecanlı iki yeni macerayla devam ediyor.

İlk kitabı 1979’da yayımlanan Angela Sommer-Bodenburg imzalı Küçük Vampir dizisinde toplam 20 kitap bulunuyor. hep kitap, tüm dünyada büyük beğeniyle okunan dizinin 10 kitabını ve Küçük Vampir Film Kitabı’nı geçen aylarda yayımladı.

Küçük Vampir 11 – Küçük Vampir Esrarengiz Program

Küçük Vampir sevdiği uğruna her şeyi yapmaya hazırdır. Buna psikoloğa gidip gün ışığına çıkma korkusunu yenmek de dahildir. Küçük Vampir her zamanki gibi arkadaşı Anton’un yardımına ihtiyaç duyar. Yalnız bu kez biraz dikkatli olmak zorundadır.

Küçük Vampir 12 – Küçük Vampir Beklenmedik Gelişme

Küçük Vampir’in kız kardeşi Anna, Anton’u kıskanmaya başlar. Aklında bazı cevapsız sorular vardır. Bu yetmiyormuş gibi Dorothee Teyze’nin gönül işleriyle de uğraşmak zorunda kalır. Neyse ki Anna ve Anton’un bildikleri bir şey vardır.

Kitaplar, 7 Eylül’den itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

ANGELA SOMMER-BODENBURG HAKKINDA

Alman şair, yazar ve ressam. Hamburg Üniversitesi’nde, 1968-1972 yılları arasında sosyoloji, pedagoji ve psikoloji okudu. 1972-1984 yılları arasında ise Hamburg’daki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yaptı. 1984’ten sonra serbest çalışmaya karar verdi. Bugüne değin kırkın üzerinde kitabı yayımlandı, otuzdan fazla dile çevrildi, 20 milyonun üstünde sattı.

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (4 Eylül 2018)

Yorum yapın