Koleksiyonluk bir çalışma: “Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan”

Temmuz 17, 2020

Koleksiyonluk bir çalışma: “Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan”

Sabahattin Kudret Aksal’ın doğumunun 100. yılında Ve Yayınevi Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan isimli farklı yazarların katkıda bulunduğu koleksiyonluk bir çalışma hazırladı.

Tanıtım bülteninden:


Şiirleriyle olduğu kadar öyküleri, oyunları ve denemeleriyle de yazınımızda önemli bir yeri olan, çok yönlü yazın ve kültür insanı Sabahattin Kudret Aksal’ı doğumunun 100. yılında Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan kitabıyla selamlıyor, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz. 

Sabahattin Kudret Aksal 100 Yaşında!

Adil İzci’nin derlediği, Doğan Hızlan ile Selim İleri’nin önsöz yazdığı kitapta birbirinden değerli yazarlarımız, sanatçılarımız, Sabahattin Kudret Aksal’ın anısını ölümsüzleştiren şiirleri, yazıları, söyleşileri, fotoğrafları ve çizimleriyle yer alıyorlar.

Kitapta yer alan yazarlar, sanatçılar:

Füsun Akatlı, Oktay Akbal, Münire Aksal, Sabahattin Kudret Aksal, Hikmet Altınkaynak, Uğurtan Atakan, Ali Ekber Ataş, Halil İbrahim Bahar, Sabahattin Batur, Ünal Boduroğlu, Abdülkadir Budak, Nurullah Can, Eray Canberk, Yusuf Çotuksöken, Sevim Dabağ, Refik Durbaş, Gürdal Duyar, Baki Süha Ediboğlu, Gültekin Emre, Enver Ercan, Haydar Ergülen, Osman Serhat Erkekli, Ara Güler, Semih Gümüş, Necati Güngör, Doğan Hızlan, Selim İleri, Adil İzci, Alpay Kabacalı, Turgay Kantürk, Sami Karaören, Yücel Kayıran, Mehrizat, Muazzez Menemencioğlu, Zeynep Oral, Tahir Özçelik, Lütfi Özkök, Selahattin Özpalabıyıklar, Mehmet Zaman Saçlıoğlu, İlhan Selçuk, Naim Tirali, Necati Tosuner, Nurer Uğurlu, Muzaffer Uyguner, Celal Üster, Arif Yılmaz, Ayşegül Yüksel

edebiyathaber.net (17 Temmuz 2020)

Yorum yapın