Kadıköy Kitap Günleri’ne yoğun ilgi

Aralık 13, 2013

Kadıköy Kitap Günleri’ne yoğun ilgi

kadikoy-de-kitap-gunleri-basladi-5419209_400“72 yayınevinin ve birçok yazarın aralarında bulunduğu ve bu yıl yedincisi düzenlenen Kadıköy Kitap Günleri başladı.”

Okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen kitap günlerinde yayınevleri tarafından belediyeye bağışlanan kitaplar Anadolu’da ihtiyacı olan kütüphanelere gönderilecek. Gazeteci- Yazar Hıfzı Topuz’un onur konuğu olduğu kitap günlerinde, 72 yayınevi ve kitapları okuyucusuyla buluştu.

Caddebostan Kültür Merkezi’nde devam eden Kitap Günleri’nin açılış kokteylinde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk: “Her geçen yıl daha fasla katılım oluyor. Çünkü Kadıköy yazarın, çizerin, sanatçının çok yoğun olduğu bir bölge. Burada düzenlenen kitap günlerinde yazarlar, çizerler, sanatçılar okuyucularıyla, hayranlarıyla bir araya geliyor, mutlu oluyor. Gelen okuyucular okudukları kitapların yazarlarıyla birebir buluşma imkanı sağlanıyor” dedi. Öztürk tarafından Kitap Günleri’nin onur konuğuu Hıfzı Topuz’a da plaket verildi.

İlber Ortaylı, Mustafa Mutlu, Sunay Akın, Ümit Zileli, karikatürist Selçuk Erdem, Ahmet Ümit, Eren Erdem, Üstün Dökmen, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Nazlıcan Özkan, Hande Kazanova, Yasemin Soysal, Can Bonomo, Yalçın Çakır, Arife Kalander, Mine Kırıkkanat, Erdal Sarızeybek, Doğan Cüceloğlu, Prof.Dr.Mehmet Bora Perinçek, Arda Odabaşı, Hakan Bıçakçı, Miyase İlknur, Mine Söğüt, Nur İçözü, Buket Uzuner, Orhan Bursalı, Fügeh Ünal Şen, Hakan Bayrakçı ve Timur Soykan gibi isimleri ağırlayan Kitap Günleri 15 Aralık’a kadar devam edecek.

 edebiyathaber.net (13 Aralık 2013)

Yorum yapın