Jimi Hendrix belgeseli çıktı

Kasım 18, 2013

Jimi Hendrix belgeseli çıktı

Jimi-Hendrix-001Rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en efsanevi gitaristi Jimi Hendrix’in müzikal yolculuğuna eşlik eden “Hear My Train A Comin” belgeseli hem DVD hem de Blu-ray olarak müzikseverlerle buluştu.

Çok genç yaşta yaşama veda etmesine rağmen dünyanın en efsanevi gitar virtüözlerinden biri olan Jimi Hendrix’in bu zamana kadar gün yüzüne çıkmamış performansları, röportajları ve fotoğraflarının yer aldığı “Hear My Train A Comin” belgeselini yönetmenliğini daha önce The Beatles’ın da belgeselini yapan Bob Smeaton üstlendi.

Yaşamının son 4 yılında üne kavuşan Jimi Hendrix’in daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış Miami Pop Festival performanları, röportajları ve çok özel fotoğraflarından oluşan belgeselin yayınlanacağı haberini ilk kez dünyanın en büyük haber portalı The New York Times duyurdu.

Sevenlerinin büyük usta Jimi Hendrix’i yeniden keşfedecekleri “Hear My Train A Comin” belgeseli içlerinde Paul McCartney gibi önemli müzisyenlerin de bulunduğu bilinen yakın dostlarının röportajları da yer alıyor.

18 Kasım 2013

Yorum yapın