İTEF kapsamında sahne senin

Nisan 6, 2018

İTEF kapsamında sahne senin

İTEF – İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali, 3 ve 8 Mayıs tarihlerinde Spoken Word işbirliği kapsamında edebiyat dolu iki gece düzenleyecek.

İTEF ve Spoken Word işbirliği kapsamında edebiyat severlere edebiyat dolu iki gece düzenlenecek. 3 Mayıs 2018 Perşembe saat 20:30’da Arsen Lüpen Kadıköy’de Spoken Word Türkçe, 8 Mayıs 2018 Salı saat 20:30’da Arsen Lüpen’de Spoken Word Istanbul (İngilizce) etkinliği düzenlenecek. Her iki etkinlikte de “Büyüklere Masallar” teması altında sözlü performanslar sahnede ağırlanacak.

İTEF, edebiyatın geniş kitlelere hitap eden bir sanat dalı olarak konumlandırılmasını amaçlayarak 2009 yılından bu yana farklı ülkelerden edebiyat profesyonellerini Türkiye’deki kültür sahnesi ve ülkemiz edebiyatçıları ve yayıncılarıyla buluşturdu. Bu sene “Edebiyatı Takip Ediyoruz” teması altında gerçekleştirilecek festivalde, Spoken Word işbirliği aracılığıyla katılmak isteyen herkese sahne alma şansı sunulacak.

İTEF’in 10. yılında Spoken Word’e davetlisiniz

Etkinlikte yer almak isteyenler “Büyüklere Masallar” teması çerçevesinde sunacakları 7 dakikalık öykü, anı, tiyatro, stand-up, mektup gibi  sözlü performansların ana hatlarını (başlık ve içerik) 200 ila 400 kelimelik bir metne dökerek [email protected] adresine yollayacak. Spoken Word Türkçe ve Spoken Word Istanbul etkinliklerinin her birine 10 proje olmak üzere toplamda 20 proje alınacaktır. Sürpriz konukların katılacağı etkinliklere hepiniz davetlisiniz.

Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2018

edebiyathaber.net (6 Nisan 2018)

Yorum yapın