Buket Uzuner söyleşisi 10 Nisan’da

Nisan 6, 2018

Buket Uzuner söyleşisi 10 Nisan’da

Kadir Has Üniversitesi’nin her ay farklı bir yazarı edebiyat tutkunlarıyla buluşturan etkinliği “Haliç Okumaları” bu ay Buket Uzuner’i ağırlıyor. Herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek etkinlik, 10 Nisan Salı günü saat 16.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenecek.

YENİ ROMANI ‘HAVA’DAN BİR BÖLÜM OKUYACAK

Kadir Has Üniversitesi, 10 Nisan Salı günü gerçekleşecek altıncı “Haliç Okumaları” etkinliğinde ünlü yazar Buket Uzuner’i ağırlayacak. Kalem Ajans’ın temsil ettiği önemli yazarlardan Buket Uzuner, yeni romanı ‘Hava’dan bir bölüm okuyacağı “Haliç Okumaları” etkinliğinde, hakkında merak edilen sorulara cevap verecek ve kitaplarını da imzalayacak.

Eserleri onlarca dile çevrilen, özellikle Gelibolu, Kumral Ada Mavi Tuna, Balık İzlerinin Sesi, İki Yeşil Susamuru gibi romanlarıyla milyonların gönlünde taht kuran Buket Uzuner 25 yılı aşkın süredir Türkiye satış listelerinin üst sıralarında yer alıyor. Uzuner’in hem yazarlık hikayesini, hem de kendi sesinden romanından bir bölümü dinlemek isteyen tüm edebiyatseverler 10 Nisan Salı günü 16.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nü ziyaret edebilir.

edebiyathaber.net (6 Nisan 2018)

Yorum yapın