İnsan türünün kaderi yakın gelecekte nasıl şekillenecek?

Ocak 16, 2024

İnsan türünün kaderi yakın gelecekte nasıl şekillenecek?

Bruce H. Lipton ile Steve Bhaerman’ın kaleme aldığı “Kendiliğinden Evrim”, Murat Caner Yarımçam çevirisiyle Beyaz Baykuş Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Hepimiz hastalıklardan görünüşte mucizevi bir şekilde kurtulan insanların hikayelerini duymuşuzdur, peki  bu gerçek olabilir mi?

Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton’a göre bu sadece mümkün değil, halihazırda gerçekleşiyor.

Kendiliğinden Evrim’de, epigenetik biliminin dünyaca ünlü uzmanı, değişen biyoloji anlayışımızın gezegenimizin tarihindeki bu çalkantılı dönemde yön bulmamıza nasıl yardımcı olacağını ve her birimizin bu küresel değişime nasıl katılabileceğimizi ortaya koyuyor.

Dr. Lipton, siyaset felsefecisi Steve Bhaerman ile birlikte bizi bugün bulunduğumuz yere getiren ve aynı zamanda statükoya saplanmış halde tutan eski inançları sorgulayarak, kendiliğinden evrimi tetikleyebileceğimizi ve türümüzü daha parlak bir geleceğe nasıl taşıyabileceğimizi  düşünmeye davet ediyor:

Kendiliğinden evrim DNA’nın rolünü, biyolojinin “tartışılmaz” temellerini, zihin ve madde arasındaki ilişkiyi, her birimizin  nasıl dünyamızın sağlığını ve büyümesini destekleyen gezegensel “kök hücreler” haline gelebileceğimizi tartışıyor.

Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton ile siyaset felsefecisi Steve Bhaerman’ın kaleme aldığı “Kendiliğinden Evrim” Beyaz Baykuş Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Arka Kapak Yazısı:

YIKIM, İNSANLIĞI BİR SONRAKİ ÇAĞA TAŞIYACAK YENİ BİR VAROLUŞ BİÇİMİNE YER AÇMAK İÇİN GEREKEN TEMİZLİĞİN BİR PARÇASIDIR.

Eğer umutsuz ve karamsar gözlerle dünyada olup bitenlere bakıyorsanız farklı bir bilimsel bakış açısıyla aydınlanmaya hazır olun.

Dünyaca ünlü biyolog Bruce H. Lipton ile siyaset ve kültür yorumcusu Steve Bhaerman’a göre, aslında evrimsel açıdan tam da olmamız gereken yerdeyiz. Üstelik türümüzün gelişiminde ileriye doğru inanılmaz bir sıçramaya hazır olduğumuzun kanıtlarıyla çevriliyiz.

• Her inanç sisteminin ele alması gereken üç daimî soru ve bunlara verilen cevaplar tarih boyunca neden değişir?

• Modern düşünceyi destekleyen kıyametin dört “Mit-Algısı” neden yıkılmaya hazırdır?

• Daha parlak bir geleceğin planı tam anlamıyla içinizdeki trilyonlarca hücrenin her birine neden kodlanmıştır?

• Kopernik devriminden bu yana en büyük kültürel değişimi başlatmaya yardımcı olmak için ne yapabilirsiniz?

• Biyolojinin temeli olan DNA’nın rolü sorgulanabilir mi?

• Bilim ve ruh arasında köprü kurulabilir mi?

Kendiliğinden Evrim’le, bizi uygarlığın bir sonraki “bütüncül” aşamasına dair derin bir içgörüye kavuşturacak bilim ve tarihin ufuk açıcı bir incelemesine katılmaya davetlisiniz.

edebiyathaber.net (16 Ocak 2024)

Yorum yapın