İlk romanı SORAYA ile Berlin Film Festivali Kitaplığı’na seçilen Meltem Yılmaz’dan yine unutulmayacak bir eser

Ocak 27, 2020

İlk romanı SORAYA ile Berlin Film Festivali Kitaplığı’na seçilen Meltem Yılmaz’dan yine unutulmayacak bir eser

Meltem Yılmaz’ın Bütün Mümkünlerin Kıyısında adlı öykü kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kıyıda yaşayanların ve hayata direnenlerin hikâyesi

Soraya ve İris adlı romanlarıyla adından söz ettiren Meltem Yılmaz bu kez okurlarını bambaşka hikâyelerle buluşturuyor. Bu kitapta “evsizlerden transseksüellere, Türkiye’nin ilk zennesinden çocuk bağımlılara kadar, mümkün olanla yolları bir türlü kesişemeyen insanların hikâyesi var.” Toplam 13 öykü-röportajdan oluşan kitapta hepsi gerçek ve hepsi birbirinden zorlu mücadeleler içeren yaşamöykülerine tanıklık edeceksiniz.

Arka Kapak Yazısı:

İlk romanı SORAYA ile Berlin Film Festivali Kitaplığı’na seçilen Meltem Yılmaz’dan yine unutulmayacak bir eser…

BÜTÜN MÜMKÜNLERİN KIYISINDA, mümkünsüzlüklerle çevrili hayatların ayakta kalma mücadelesini, kısa öykülerle iç içe geçmiş röportajlar aracılığıyla okuyucuyla buluşturuyor.

Turgut Uyar’ın “Tütünler Islak” kitabının girişindeki bu anlamlı sözden ilhamla hayata geçen bu kitapta okuyacağınız yaşamöykülerinin hepsi gerçek, hepsi hayatın tam kalbinde.

Toplam 13 öykü-röportajdan oluşan eserde, içinizdeki “öteki” ile yüzleşecek, birbirinden ilginç ve sarsıcı deneyimlerin hayata tutunma çabalarına eşlik edeceksiniz. Her birinin öyküsünde, kendi mücadelenizle yüzleşeceksiniz.

SORAYA ve İRİS adlı iki romanıyla Polonya ve Bulgaristan’da da sayısız okura ulaşan genç yazar Meltem Yılmaz’ın bu sıra dışı eseri, yine hafızalara kazınacak nitelikte.

edebiyathaber.net (27 Ocak 2020)

Yorum yapın