“Hayal Et ki Ol”, hayallerini eyleme geçiremeyenlerin ne yapmaları gerektiği hakkında bir reçete

Ağustos 18, 2016

“Hayal Et ki Ol”, hayallerini eyleme geçiremeyenlerin ne yapmaları gerektiği hakkında bir reçete

1471265629_Hayal_Et_Ki_OlSemih Yalman‘ın “Hayal Et ki Ol” adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle eylül başında yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

İnsanda hayal kurma yetisini tekrar harekete geçirmek amacıyla kurulan Dreamstalk A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Semih Yalman’ın yeni kitabı “Hayal Et ki Ol” Eylül ayı başında raflardaki yerini alıyor. Hayalini eyleme geçiremeyenler ve hayal kuramayanlar için ipuçlarının yer aldığı kitapta; aynı zamanda algı stratejisti, akademisyen, yazar, müzisyen ve yoga hocası da olan Semih Yalman, okuyucularına kendi bilgi birikimi ve tecrübelerini aktararak bir yol haritası çiziyor.

Çıkacak yeni kitabının heyecanını okuyucularıyla paylaşan olan Semih Yalman: ”Hayal ne? Hayalin ne? Hayalin yok mu? Hayalin var ama mı? sorularından yola çıkarak hazırladığım Hayal Et Ki Ol kitabını, hayallerini eyleme geçiremeyenlerin ne yapmaları gerektiği hakkında bir reçete olarak düşünebiliriz. Bu kitapla okurların ne diploma, ne çevre, ne de para insanın sadece ve sadece hayali kadar olduğunun, hayal olmazsa geleceğin gelemeyeceğinin farkına varmalarını sağlamak amacındayım. Dreamstalk olarak da ekibimizle birlikte 2013 yılından beri üniversiteleri, liseleri, sivil toplum kuruluşlarını, şirketleri ziyaret ederek kişilere hayal kurmanın ve onu uygulayabilmek için neler yapması gerektiğinin anahtarını veriyoruz. Umarım bu kitapla dünyanın herhangi bir yerinde, ruhunun sesini duymak ve hayalini kendi gerçeği haline getirmek isteyenlere dokunabilirim.” dedi.

edebiyathaber.net (18 Ağustos 2016)

Yorum yapın