Görkem Yeltan’dan çocuklara: “Korkusuz Meles”

Ocak 17, 2019

Görkem Yeltan’dan çocuklara: “Korkusuz Meles”

Görkem Yeltan’ın 9 ve üstü yaş grubuna yazdığı “Korkusuz Meles”, yeni illüstrasyonlarıyla hep kitap tarafından yeniden yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yazar, oyuncu ve yönetmen Görkem Yeltan’ın, Korkusuz Meles kitabı yeni illüstrasyonları ve hep kitap logolu yeni baskısıyla 18 Ocak’ta raflarda!

Geçen yıl Görkem Yeltan’ın Buyaka Çocuk Evi dizisiyle Sarmaşık ve Kaktüs kitabını yayımlayan hep kitap, yazarın Korkusuz Meles adlı kitabını da yeniden çocuklarla buluşturuyor. Emre Karacan’ın siyah beyaz resimlediği Korkusuz Meles, 9 yaş üstü çocuklara hitap ediyor.

Korkusuz Meles ile Edik birlikte çalışan iki arkadaş. Bir yeraltı şehrinde yaşıyor ve kendilerine “olay çözücü” diyorlar. Bir iş gelmesini bekleyerek günlerini geçirirken tam da istedikleri gibi bir olay gerçekleşiyor. Kapıları çalınıp onlardan yardım isteniyor. İki arkadaş bu yeraltı şehrinin kurulmasına kadar uzanan bir sırrın peşine düşüyor. Çalınan beş altın yılan yumurtası onları beklemedikleri başka maceralara da sürüklüyor.

GÖRKEM YELTAN HAKKINDA

Konservatuar tiyatro bölümü mezunu olan Görkem Yeltan çeşitli diziler, filmler ve oyunlarda rol aldı. Oynadığı Uzak İhtimal ve Eylül filmleriyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü. İki gazetede çocuk edebiyatına ilişkin makaleleri yayımlanan yazarın yayımlanmış yirmi çocuk kitabı var. Şarkı sözü yazarlığı yaptı. 

Bilgi için:

www.hepkitap.com.tr

facebook.com/hepkitapp

twitter.com/hep_kitap

instagram.com/hep_kitap

edebiyathaber.net (17 Ocak 2019)

Yorum yapın