“Flört Etme Sanatı” raflarda

Nisan 29, 2021

“Flört Etme Sanatı” raflarda

Adil Yıldırım’ın Flört Etme Sanatı adlı kitabı Karakarga Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kelimelerin gücü…

İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım yeni kitabı Flört Etme Sanatı ile okurlarına ikili ilişkilerin belki de en çok ihmal edilen kısmı olan flört etme konusunun sırlarını ve gizemlerini açıklıyor, verdiği tüyolarla okurlarına sağlıklı ilişkiler kurmaları konusunda destek oluyor.

İkili ilişkilerde akla takılan tüm kavramları, flört oyununun kurallarını ve aşk hayatında başarıya ulaştıracak ayrıntıları öğrenmek isteyen herkes için bir başvuru kitabı olan Flört Etme Sanatı sizlere kadın erkek ilişkilerinde bambaşka bir pencere açıyor.

Adil Yıldırım’ın yazdığı Flört Etme Sanatı Karakarga Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

Flört bir sanattır ve inceliklerini bilirseniz hayatınıza renk katan bir oyun haline gelir.

Flört etme sanatında başarılı olmak için birtakım becerilere sahip olmanız gerekir ve o noktaya geldiğinizde bu oyundan en çok keyif alan siz olursunuz.

İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım bu kitabında Türk toplumunun kadim yarasına dokunuyor. Dünyaca ünlü James Bond filmlerinden örnek flört sahneleri veriyor, sırtlan erkeklerden avcı kadınlara uzanan geniş yelpazeyi anlatıyor ve en gizemli flört taktiklerini ilk defa açıklıyor: Neden flört edemiyoruz? Flörtün altın kuralı nedir? Flörtü kim başlatır? Flörtün amacı nedir? Flört etme sanatında nasıl başarılı olabilirsiniz?

Yazar Hakkında:

6 Ocak 1982 İstanbul doğumlu olan Adil Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra on yıl İtalya’da yaşadı.

Bu süre zarfında, Milano Teknik Üniversitesi Politecnico di Milano’da Uluslararası Marketing dalında yüksek lisansını tamamladıktan sonra felsefe ve insan ilişkilerine olan merakı nedeniyle bu alanlarda kendini geliştirmeye karar verdi ve Avrupa genelinde düzenlenen çeşitli seminerlere katıldı.

ICF – Uluslararası Koçluk Federasyonu bünyesinde İlişki Koçu olarak eğitimlerini İtalya’da tamamlayan Adil Yıldırım, bir yandan da ortaokul yıllarından beri devam eden edebiyat merakını sürdürdü ve yazdığı kısa hikayeler İtalya’da Corriere della Sera Gazetesinin hafta sonu eklerinde yayınlandı.

Her zaman bir romancı olduğunun altını çizen Adil Yıldırım, Türkiye’ye döndükten sonra Gecede Saklı Yalnız Aşklar adlı ilk romanını yazdı ve bu roman 2017 senesinde yayınlandı. Bu romanın ardından hayatımızdaki tinsel dinamikleri kaleme aldığı Zamanın Sessiz Ruhu, Tesadüfe Yer Yoktur isimli romanı 2019 senesi Nisan ayında okurları ile buluştu. Yine 2019 senesi temmuz ayında ise Gecede Saklı Yalnız Aşklar’ın devamı niteliğinde olan Met Cezir adlı romanı yayınlandı.

Adil Yıldırım’ın dördüncü kitabı olan 50 Maddede İlişkiler, 2020 senesi temmuz ayında okurlarıyla buluştu. Yazarlık kimliğinin yanı sıra “İlişki Koçu” ünvanıyla Youtube kanalında kadın erkek ilişkileri üzerine videolar paylaşan Adil Yıldırım, kanalında verdiği bilgileri kitap haline getirerek okurlarına sunmuş oldu. Yine 2020 senesi temmuz ayında Adil Yıldırım’ın beşinci kitabı Şeytan Tüyü raflarda yerini aldı, bu romanda daha önce yazmadığı tarzda bir anti kahraman hikayesiyle okurlarına sürpriz yaptı ve narsist bir erkeğin dehşete düşüren yaşamını gözler önüne serdi. “Yazmak en büyük terapidir” diyerek yazmayı çok sevdiğini belirten Adil Yıldırım “İnsan yaşarken yalan söyleyebilir ancak yazarken asla yalan söyleyemez; çünkü yazan insan kendi ruhuyla yüzleşmek zorundadır” söylemiyle roman yazma serüvenini tanımlıyor.

edebiyathaber.net (29 Nisan 2021)


Yorum yapın