Eskişehir Kitap Fuarı, 4 yıl aradan sonra kapılarını açtı

Nisan 29, 2024

Eskişehir Kitap Fuarı, 4 yıl aradan sonra kapılarını açtı

4 yıl aradan sonra şehre geri dönen Eskişehir Kitap Fuarı, 27 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, 5 Mayıs Pazar akşamı saat 19.30’a kadar Eskişehir Ticaret Odası Fuar Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

522 imza gününde yazarlar, okurlarla bir araya gelecek

Adnan Özyalçıner, Ahmet Ümit, Alişan Kapaklıkaya, Ataol Behramoğlu, Banu Avar, Barış Terkoğlu, Birsen Ekim Özen, Caner Sarıoğlu, Celal Karaca, Dilek Cesur, Emre Kongar, Enver Aysever, Erdem Atay, Faruk Dilaver, Fatih Duman, Figen Alkaç, Haydar Ergülen, Hüseyin Hakkı Kahveci, Mecit Ömür Öztürk, Mustafa Balbay, Nihat Genç, Saygı Öztürk, Suat Turgut, Şükran Soner, Tarık Tufan, Umut Sarıkaya, Varol Yaşaroğlu, Yılmaz Aslantürk (Otisabi), Yoshinori Moriwaki, Zülal Kalkandelen ve Ziya Selçuk gibi usta isimlerin yanı sıra Adora Yağmur, Aslı Arslan, Beyza Alkoç, Ceren Melek, Dilara Keskin, Emre Gül,  Maral Atmaca ve Zeynep Sahra gibi genç yazarlar da fuarda okurlarıyla buluşuyor. 

İllüstratörler Duvarı’nda yeni yetenekler keşfedilecek

Eskişehir Kitap Fuarı dört yıl aradan sonra kapılarını açarken yeni yeteneklere de yepyeni kapılar açıyor. Fuar kapsamında yer alan ve illüstratörlerin çalışmalarını sergileyerek sektörle buluşabileceği “İllüstratörler Duvarı” ile yeni yetenekler keşfedilip yayıncılık sektörüne katkıda bulunulacak.

Fuarla ilgili güncel bilgileri ise sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz. 

edebiyathaber.net (29 Nisan 2024)

Yorum yapın