“Elmer” dizisinden 3 yeni kitap Mundi Çocuk’ta

Mart 28, 2023

“Elmer” dizisinden 3 yeni kitap Mundi Çocuk’ta

David McKee’nin yazıp resimlediği Elmer dizisinin üç yeni kitabı Mundi Çocuk etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yaklaşık 40 dilde 10 milyondan fazla okurla buluşan Elmer dizisinden üç yeni kitap okurlarını bekliyor!

David Mckee’nin ilk kez 1989 yılında yayımlanan resimli çocuk kitabı serisi Elmer, dünya çapında modern bir klasik olmaya devam ediyor. Rengârenk, esprili ve yamalı fil Elmer, birbirinden heyecanlı maceraların kapılarını aralarken kendisini olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyor. Dostluğun ve sevginin izlerini neşeli üslubuyla süren David Mckee, dünyanın dört bir yanındaki çocuklara farklı olmanın hiç de kötü bir şey olmadığı mesajını ulaştırıyor.

Elmer ve Kar

Elmer fillerin soğuktan şikâyet ettiklerini öğrenince onları çok daha soğuk bir yere götürüyor. Bu macerada Elmer kışın ne kadar eğlenceli olabileceğini herkese gösteriyor.
 
Çevirmen: Zeynep Tür

Elmer ve Yarış

Genç filler ne kadar hızlı olduklarını kanıtlamak isteyince, Elmer ve Wilbur bir yarış parkuru hazırlıyorlar. Ama bu yarışta birinci olmak önemli değil; önemli olan yarışı iyi yönetebilmek.

Çevirmen: Ayşe Tuba Ayman

Elmer ve Rüzgâr

Çok ama çok rüzgârlı bir günde Elmer ve kuzeni Wilbur yine muziplik peşinde; arkadaşlarını Elmer’in rüzgârla birlikte uçup gittiğine inandırmaya çalışıyorlar. Ama bu sırada rüzgârın ne kadar şiddetli olduğunu fark etmiyorlar. Bu maceranın sonunda Elmer’i büyük bir sürpriz bekliyor.

Çevirmen: Ayşe Tuba Ayman

edebiyathaber.net (28 Mart 2023)

Yorum yapın