Ece Vahapoğlu sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmek için ipuçları veriyor

Mart 18, 2020

Ece Vahapoğlu sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmek için ipuçları veriyor

Ece Vahapoğlu’nun Fit Hamilelik adlı kitabı Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Sunucu, yazar, wellness ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu yeni kitabı Fit Hamilelik‘te sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmek için ipuçları veriyor.

Ece Vahapoğlu, İçindeki Dişiyi Uyandır adlı kitabında olduğu gibi samimiyetle ve açık yüreklilikle kendi yaşadığı süreçleri anlatıyor, hamilelik sürecinde fit ve sağlıklı kalma önerileri veriyor. Kitapta yazarın hafta hafta tuttuğu hamilelik güncesinin yanı sıra hamileliğin üç döneminde önerdiği yoga hareketlerine ve sürece dair uzman doktor görüşlerine de yer veriliyor.

Ece Vahapoğlu’nun yazdığı Destek Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan Fit Hamilelik hem hamile olan hem de hamile kalmak isteyen kadınlar için yol arkadaşı olacak.

Arka Kapak Yazısı:

Kırklı yaşlarda sağlıklı, mutlu bir hamilelik ve hatta doğal doğum mümkün mü?

Elbette mümkün…

Kırk yaşında doğal yoldan hamile kalmış bir kadınım. Ne var ki 8 haftalıkken kaybettim ilk bebeğimi. Doğurganlık yaşımla ve hamilelik sürecimle ilgili yaşayabileceğim olası risklere rağmen, üç ay sonra yeniden hamileydim.

Şimdilerde dünyalar tatlısı sağlıklı bir erkek bebek annesiyim…

Kırklı yaşlarda hamile kalmak, mutlu bir hamileliğin sonunda sağlıklı bir doğum yapmak ve hayata fit devam etmek için birtakım disiplinler benimsemek gerekir tabii ki…

Bu kitapta kırklı yaşlarda yaşadığım hamilelik sürecimi kaleme aldım. Fit ve sağlıklı kalmak için her trimestere özel önerdiğim yoga ve nefes egzersizlerinin yanı sıra, beslenme ve hayat tarzımı, hamilelik boyunca kadın doğum doktorumdan edindiğim bilgileri de haftalık periyotlarla yazdım.

Aslında kırk yaşında bir kadının fit hamilelik güncesini paylaştım.

Unutmayın ki kadın her yaşta dişidir… Ve özünde çok büyük bir güce sahiptir…

Sunucu & Yazar & Wellness ve Yoga Eğitmeni

Ece Vahapoğlu

Yazar Hakkında:

1978 yılında İstanbul’da doğan Ece Vahapoğlu, İşletme okuduğu The American University of Rome’u 2000 yılında birincilikle bitirdi. Fransa IEHEI’de AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. 2001 yılında JC Derneği tarafından “Türkiye’nin En Başarılı Genci” seçildi. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın “Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı”na katıldı.

Çok satanlar listelerinde yer alan sekiz kişisel gelişim kitabı, bir romanı, Sağlıklı Yaşam ve Spor üzerine beş kitabı var.

Milliyet, Sabah, Akşam, Takvim gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Radyo ve TV Sunuculuğu” dersi verdi. TV kanallarında programlar sundu. Ulusal ve uluslararası etkinliklerde Türkçe, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca sunuculuk yapıyor. Kendi sosyal medya kanallarının yanı sıra CEO Life dergisinde yazıyor.

Spor, eğitim ve sağlık alanında sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Göbeklitepe tanıtım projesinin koordinatörlüğünü yürüttü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Herkes İçin Spor Federasyonu’ndan sertifikalı Wellness ve Yoga Eğitmeni olup aynı zamanda lisanslı atlet ve pilates eğitmenidir. Yetişkin, Hamile ve Çocuk Yogası uzmanlık alanlarıdır. Sağlıklı yaşam, spor ve beslenme seminerleri veriyor. Kurumlar ve markalar için workshoplar düzenliyor, toplu spor yaptırıyor. Youtube ve Instagram kanallarını aktif kullanıyor.

Fitness, yoga, pilates ve koşu sporları ile ilgili hem sporcu hem eğitmen olarak etkinliklerde yer alıyor. Spor tecrübelerine dayanarak kurduğu fit21 spor giyim markasının tasarımlarını da yapıyor.

Yazarın Yayınevimizden Çıkan Diğer Kitabı: 

İçindeki Dişiyi Uyandır

edebiyathaber.net (18 Mart 2020)

Yorum yapın