Dünyalı Dergi’nin Kasım sayısı çıktı

Kasım 4, 2015

Dünyalı Dergi’nin Kasım sayısı çıktı

dunyali-kasimDünyalı’nın Kasım sayısında yine güzel hediyeler var:Farklı düğüm tekniklerini öğrenebileceğiniz eğlenceli bir düğüm oyunu ve bu oyunu oynamanıza yardımcı olacak iki adet özel ip, insanlarla hayvanların bir arada yaşadığı matrak bir yapboz poster, hayvanları özgürlüğüne kavuşturacağınız keyifli bir masa oyunu ve birbirinden renkli 41 adet çıkartma.

Tanıtım bülteninden:

Dünya bizim evimiz. Bu evin pek çok sakini var: İnsanlar, milyonlarca hayvan ve bitki türü, mikroskobik canlılar… Bu evde yaşayanlar içinde en yüksek sesle konuşan, en kaba ve savruk davranan, en az kıymet bilen ne yazık ki insandan başkası değil. Bugünkü yaşam tarzıyla insan yeryüzünün zorbası. Diğer canlılar onun yüzünden zarar görüyor, acı çekiyor.

Hayvan Hakları Bildirgesi de işte bu yüzden imzalanmış. İnsana hayvanların da yaşam hakkı olduğunu hatırlatabilmek için.

İnsanın kendi türüne de gözünü kırpmadan kötülük ettiği şu günlerde biz duruma hayvanların tarafından bakmak istedik. Bu ayki dosyamızda hayvan haklarını inceliyoruz.

Bu sayıda ayrıca şemsiyenin renkli tarihi, iklim değişikliği gerçeği, dokunma duyumuzun gizemleri ve her zaman işine yarayacak düğüm teknikleri seni bekliyor.

Dünyalı’da daha bir dolu eğlenceli konu olduğunu hatırlatmaya gerek yok, öyle değil mi?

edebiyathaber.net (4 Kasım 2015)

Yorum yapın