Dünyalı Dergi’nin Haziran sayısı çıktı

Haziran 2, 2015

Dünyalı Dergi’nin Haziran sayısı çıktı

D15_kapakDünyalı’nın Haziran sayısında yine güzel hediyeler var: Çocukların yaratıcılığını artıracak bir yapboz poster ve keşif haritası, yapboz posteri ve keşif haritasını tamamlayacak birbirinden renkli 59 adet çıkartma ve yaz tatiline neşe katacak 16 oyun kartı

Tanıtım bülteninden:

Yaz geldi. Okullar kapanıyor, yeni keşiflere hazırız! Yolculuk deyince aklına neler geliyor? Zorunluluk, eğlence? Peki, seyahat sırasında kime dönüşüyorsun? Acaba bir gezgin misin, yoksa turist mi? Kim bilir, belki de evde pineklemekten hoşlanıyorsun… Bu ayın dosya konusu yolculuk.

Yüzyıllardır hiç durmadan yer değiştiren insanoğlunun öyküsüne farklı bir bakış açısıyla bakmak için seni ufak bir yolculuğa davet ediyoruz.

Hazır bu daveti kabul etmişken, ufak bir karavan turuna ne dersin? Bu arada hayvanlar âlemi de bu ay yolculuğa çıktı, haberin olsun. Dünyayı bir uçtan bir uca kateden canlıların müthiş hikâyesi seni bekliyor, kaçırma.

Yaz gelince insan kendini sokağa atmak istiyor, değil mi? Peki, etrafı patenle dolaşmaya ne dersin? En iyisi, spor köşemize bir göz at.

Sanat sayfamızda insanların neden portre resimler yaptığını inceliyoruz, sakın kaçırma!

Dünyalı’da bu ay kot pantolonun geçmişini ve Hobbitlerin ağzına layık bir sandviç tarifi de bulacaksın.”

edebiyathaber.net (2 Haziran 2015)

Yorum yapın