Dünyalı Dergi’nin Ekim sayısı çıktı

Ekim 2, 2015

Dünyalı Dergi’nin Ekim sayısı çıktı

Dunyali_kapak18Dünyalı’nın Ekim sayısında yine güzel hediyeler var: İster sokaktan bir kare, ister ailenizin fotoğrafını çekerek havalı bir televizyoncuya dönüşeceğiniz Dünyalı TV ekranı, sizi yağmurda dansa davet eden harika bir yapboz poster, içinizdeki haberciyi uyandıracak renkli bir TV posteri ve hediye posterleri kişiselleştirmenize yarayacak 48 adet çıkartma.

Tanıtım bülteninden:

Televizyonu tanımlamak istediğimizde çoğumuzun aklına şu gelir: Aptal kutusu! Televizyona neden böyle dendiğini hiç düşündün mü? Sahiden söyledikleri gibi uyuşturup aptallaştırıyor mu? Hiç mi faydası yok acaba? İşin aslı, televizyon insanı vezir de eder, rezil de! Tüm detaylar dosyada seni bekliyor.
Armağan ettiğimiz poster ve Dünyalı TV ekranıyla kendi haber sahnelerini kurgulayabilirsin. Bize fotoğrafını, yazdığın hikâyeleri ve haberleri göndermeyi unutma.

Beş dakikada yiyip bitirdiğin hamburgerin kısa tarihini öğrendikten sonra Dikkatli Pazartesi ve Etsiz Pazartesi etkinlikleriyle de ilgilenebilirsin.

Bu sayıda ayrıca uçamayan kuşlar, kâğıttan yarasalar, makyajın esasları, toplayıcılığın incelikleri, peynirli biber dolmaları, voleybolun kuralları ve hırs üzerine düşünceler seni bekliyor.

edebiyathaber.net (2 Ekim 2015)

Yorum yapın