Dozer Dergi yayın hayatına başlıyor

Ekim 24, 2016

Dozer Dergi yayın hayatına başlıyor

dozerDozer Dergi ilk sayısıyla yayın hayatına başlıyor.

Tanıtım bülteninden

Mayıs 2016 tarihinden itibaren altyapısı oluşturulan dergi çalışmamız Ağustos ayı içerisinde Dozer Dergi adı ile resmiyet kazanmıştır. Dergi ekibi bir adet pilot sayı çıkararak çekirdek kadrosunu ve çizgisini belirlemeyi amaçlamıştır. Derginin kadrosu an itibarı ile yazar ve ödüllü karikatürist Köksal AYDIN, ünlü karikatürist Vacip ÖRGER, Pamiray Yayınları Genel Sanat Yönetmeni Erkan KARASOY, Şair ve Yazar Hakkı BAYAR, Şair ve Yazar Oğuz KIRIMBAK’tan oluşmaktadır. Dergi ekibi kadrosunu genişletip güçlendirmeyi hedeflemekte ve bir dergi ya da başka bir platformda sesini duyurma imkânı olmayan karikatürist, yazar ve şairlere bir sayfadan daha fazlasını ayırmayı planlamaktadır.

Dergi içeriği; Edebiyat, mizah ve kültür-sanat ağırlıklı olup; bu içeriklerin yoğunluğu yeni sayıya göre geçen sürede ülke insanımızın ruh haline ve o ay nelere ihtiyaç duyduğuna göre şekillenerek okurunu yaşadığı gerçeklikten bir sürede olsa uzaklaştırarak, başka gerçekliklere götürmeyi, rahatlatmayı ve bu rahatlığını dergiyi okuduğu süre içerisinde hep hissettirmeyi planlamaktadır.

Dozer Dergi’nin pilot sayısına D&R, Kitap Yurdu, Babil gibi internet sitelerinden ulaşılabilmektedir. Sonraki sayılar ise Türkiye genelinde tüm gazete ve dergi bayilerinde, kitapevlerinde yer alacaktır.

Eser paylaşmak isteyenler [email protected] adresine eserlerini gönderebilecek ve dergi seçici kurulunun incelemesinden sonra o ay yapılası istenen işe en uygun olan eserler seçilerek içeriğe eklenecektir. Diğer eserler ise yayın havuzunda yer alarak ve eser sahipleri ile irtibat halinde kalınarak daha sonra uygun sayılara eklenmek üzere vazgeçilmeden bekleme aşamasına alınacaktır.

İrtibat kurulacak platformlar:

https://www.facebook.com/dozerdergi

https://twitter.com/dozerdergi

https://www.instagram.com/dozerdergi

edebiyathaber.net (24 Ekim 2016)

Yorum yapın