“Distopik” mizah dergisinin yeni sayısını ücretsiz olarak okumak mümkün

Eylül 3, 2021

“Distopik” mizah dergisinin yeni sayısını ücretsiz olarak okumak mümkün

Gazete Duvar’ın haberine göre, çizgi roman yazarı ve çizer Turgut Yüksel’in dijital distopik mizah dergisi “Cesur Yeni Pigya”nın dördüncü sayısı okurla buluştu.

Her ay yayımlanacak olan mizah dergisi ücretsiz olarak www.cesuryenipigya.com adresinden okunabilecek.

Derginin bu sayısında Sayın Napolyon ile yapılan söyleşi yer alıyor. “Derin Analiz”de bölümünde “Yargı Bağımsız Olmalı mıdır?” sorusu konunun uzmanları tarafından her cepheden ele alınırken, “Derin Estetik” bölümünde ise Sayın Napolyon tarafından belirlenen ideal kulak ve kafa ölçüsü analiz ediliyor. 

“Toplum Düzeni, İletişim ve Propaganda Bakanı” Sayın Pigbels’in yapmış olduğu yazılı açıklamanın derinlemesine ele alınıp, satır aralarındaki mesajlar deşifre edildiği “Derin Yorum” bölümünün yanı sıra “Derin Sanat” bölümünde, Sayın Napolyon’un not defterinde bulunan “Vitrivius Pig” inceleniyor.

Dördüncü sayının kapak portresinde ise, çocukların erken yaşta hayata atılma ve ekonomiye katkıda bulunma isteklerinin önündeki engelleri kaldırıp çalışma yaşının altıya indirilmesini sağlayan; “Müteahhit, sanayici, iş domuzu, düşünür, çocuk hakları savunucusu ve aktivist Lord Pigus Pigarus” var.

edebiyathaber.net (3 Eylül 2021)

Yorum yapın