Dijital fanzin Pelerin’in 6. sayısı yayında

Ocak 13, 2022

Dijital fanzin Pelerin’in 6. sayısı yayında

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Levent Karataş’ın, editörlüğünü ise Barış Yıldırım’ın yaptığı anti-periyodik dijital fanzin Pelerin’in 6. sayısı yayımlandı.

Deniz Şensöz’ün grafik tasarımını yaptığı fanzinin tasarımı ise Bahadır Eren’e ait. Fanzinin deseni ise Utku Varlık’ın Levent Karataş’a ithafen hazırladığı bir iş.

Usta kalemlerin yanı sıra genç şair ve yazarlara da alan açmaya çalışan ve genellikle, şiir, öykü, çeviri, söyleşi, deneme ve anlatı bölümlerinden oluşan fanzinin bu sayısında ise sadece şiir yer alıyor.

Bu sayıda yer alan şiirler ve şairleri ise şöyle: Aynur Türk Su Yeşili, Ebru Polat Pygmalion-yor, yeşil beni türkü ve mega hemofili ya da sürekli periyodik sıfır, Elif Karıl bu ve bunun gibi evler, Fatma Nur Türk 2021’de 21 araba kırdık, elimizde kalan 4 arabasız, İrfan Çinar muzaffer sokak, İsmail Haydar Aksoy Sorular ve Cevaplar ve Denize Doğru Çağıldayış Özlemi, Kadir Tepe röveşatada cinnet geçişleri ve deplasmanda büyük ölüm endişesi, Mehmet Mümtaz Tuzcu Siren, Onur Köybaşı Sinyal.

edebiyathaber.net (13 Ocak 2021)

Yorum yapın