Çukurova 10. Kitap Fuarı açılıyor

Ocak 5, 2016

Çukurova 10. Kitap Fuarı açılıyor

cukurova_fuar_foto_2_largeTÜYAP Adana Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ve ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile hazırlanan Çukurova Kitap Fuarı, 7 Ocak 2017 Cumartesi günü TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açarak 15 Ocak Pazar akşamına kadar kitapseverleri ağırlayacak.

Çukurova Kitap Fuarı, onuncu yılında çok sayıda yazarı konuk etmeye hazırlanıyor. Programda panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğine 300 yazar katılıyor. Dokuz gün süresince Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Mustafa Armağan, Canan Tan, Ahmet Şimşirgil, Ayşe Kulin, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Ali Bulut, Canan Karatay, Ahmet Ümit, Yılmaz Özdil, Cemalnur Sargut, Mavisel Yener, Şebnem İşigüzel, Sinan Yağmur, Deniz Kavukçuoğlu, Fatoş Güney, Altan Öymen, Enver Aysever, Sevil Atasoy, Sinan Canan, İbrahim Kaboğlu, Ercan Karakaş, Nuray Sayarı, Yekta Kopan, İsmail Saymaz, Feyza Hepçilingirler, Azra Kohen, Rıza Kıraç, Koray Yersüren, Büşra Küçük, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu ve İpek Ongun’un da aralarında bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve akademisyen okurlarıyla buluşacak.

Doğumunun 90. yılında Ahmed Arif

Şair Ahmed Arif doğumunun 90. yılında Metis Yayınları ve TÜYAP tarafından düzenlenecek Şeyhmus Diken’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşiyle 13 Ocak 2017 Cuma günü fuarda anılacak.

Edebiyattan sinemaya Yılmaz Güney

Çukurova Kitap Fuarı, sinemamızın önemli ismi Yılmaz Güney’i bir etkinlikle anıyor. 7 Ocak Cumartesi günü İthaki Yayınları tarafından düzenlenecek söyleşide Fatoş Güney, Yılmaz Güney’in edebiyatı, yaşamı ve sinemasını ele alacak.

edebiyathaber.net (5 Ocak 2017)

Yorum yapın