Can Yayınları’ndan bir yenilik daha: Can Hediye Kartları

Kasım 22, 2023

Can Yayınları’ndan bir yenilik daha: Can Hediye Kartları

Can Yayınları “En sevdiğiniz kitaplar bu kartın içinde!” sloganıyla duyurduğu hediye kartlarıyla okurlarına bir yenilik daha sunuyor.

2022 yılında yenilediği web sitesiyle online satışa başlayan ve yıl boyunca yaptığı kampanyalarla okurlarına çok sayıda avantaj sunan Can Yayınları, özel günlerde sevdiklerine kitap hediye etmek isteyen ve hediye etmek istediği kitabı seçmekte kararsız kalanlar için beş farklı hediye kart hazırladı.

canyayinlari.com üzerinden satışa sunulan hediye kartları 100 TL, 250 TL, 500 TL, 750 TL ve 1000 TL’lik kitap alışverişlerini kapsıyor. Sadece online alımlarda geçerli olan kartlar web sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

Yıl içerisinde hediye kartlarının sunduğu avantajları ve kart seçeneklerini artıracaklarını belirten Can Yayınları Pazarlama Müdürü Ezgi Sağır, “2022 yılında yenilediğimiz web sitemizle okurlarımıza aradıkları kitaplara ve yazarlara kolayca ulaşabildikleri kullanıcı dostu bir site arayüzüyle birlikte, hızlı ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşayacakları bir e-ticaret hizmeti sunmayı amaçlamıştık. Son bir yıllık süreçte yaptığımız kampanyalar ve online’a özel geliştirdiğimiz ürünlerle de destekleyerek bunu gerçekleştirdik. Can Hediye Kartları da yine bu amaçla hayata geçirdiğimiz yeniliklerimizden biri. Kitaplar en sevilen ve tercih edilen hediyelerin başında geliyor ancak kitap seçimi esnasında da bir o kadar zorlanıyoruz. Bu projeyle birlikte ‘Sevdiklerinize Can Hediye Kartları hediye edin, istedikleri kitapları kendileri seçsin, seçilen kitaplar adreslerine gelsin’ diyoruz. İlerleyen süreçte bu kartları kişiselleştirerek kişiye özel avantajlar sunmayı, kurumsal işbirlikleriyle kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

edebiyathaber.net (22 Kasım 2023)

Yorum yapın