Çakralarınızı açın, yaşamı kucaklayın! | Burak Soyer

Aralık 25, 2023

Çakralarınızı açın, yaşamı kucaklayın! | Burak Soyer

“Servet Enerjini Aktive Et” kitabıyla tanıdığımız Gülis Özhan Bolat, yeni kitabı “Yüksek Frekanslı Şifa – Çakraların Gizli Işıltısı”nda, çakralar yoluyla kişinin kendiyle, çevresiyle, yaşamıyla ve tüm dünyayla kurduğu bağı en üst seviyeye çıkarmanın yollarını anlatıyor. 

Gülis Özhan Bolat, dünya üzerindeki bireysel varlığının sadece fiziksel olmadığının farkına henüz 17 yaşındayken varmış. Bu inancı genişledikçe, kendini bu alana daha da yaklaştırarak profesyonel eğitimler almış. Birçok sertifika edinmiş. Her öğrendiğiyle, yeni keşiflere yelken açmış ve kendi yeteneğinin de peşinden giderek hayatını bu yola ve kendisi gibi ruhsal varlığıyla da yeryüzünde bir ağırlığı olduğunu düşünenlere manevi destek olmuş. Halen de tecrübeli bir spiritüal yaşam koçu olarak bunu yapmaya devam ediyor. Gülis Özhan Bolat’ın Destek Yayınları’ndan çıkan “Yüksek Frekanslı Şifa – Çakraların Gizli Işıltısı” kitabı da, yazarın bu anlamda değerlendirilebilecek meyvelerinden biri. Çakraların rehberliğinde yaşamın her ânını özel kılma niyetiyle yazılmış olan kitap, hayatın, benliğin ve duygu dünyasının tüm taşlarını yerine oturtmayı amaçlıyor. 

Gülis Özhan Bolat öncelikle, yaşam içinde karşılaştığımız veya karşılaşacağımız şeylerin zihinsel sınırlarımızın çok daha geniş olduğunu ifade ederek başlıyor kitabına. Daha sonra çakra sisteminin nasıl çalıştığına dair kapsamlı bilgiler verip okuru kitaba hazırlıyor. Kök çakrasıyla başladığı çakram sisteminde, bu çakranın “güven” duygusuna tekabül ettiğini ve bunun içini nelerin doldurduğuna değinen Bolat, ardından sakruma geçiş yapıyor. Sakrumu çalıştırmak için verdiği yöntemlerle kişinin hayattan zevk almasını sağlayan yollarını gösterdikten sonra karına geçerek kişinin içindeki güce vurgu yapıyor. Kalp çakrasının haritasını ortaya çıkararak sevmenin ve sevilmenin insan yaşamın bütününe yayılan halini ortaya döken Bolat, yine bu çakranın çalışma biçimiyle ilgili gerekli bilgileri ve yöntemleri okura sunuyor. Anlama ve anlaşma yoluyla ilgili olan boğaz çakrasının meditasyon biçimlerinden bahsederek öncüllerini birer birer tamamlayan kitap, üçüncü gözün önemine değiniyor ve ardından da taş çakrasına geçiş yaparak buradaki en önemli nokta olan teslimiyet hakkında geniş çaplı bilgiler veriyor. Kitabın son bölümünü auraya ayıran yazar, aurayı “Bizi koruyan enerji çapamız” diye nitelendiriyor ve kitabına noktayı koyuyor. 

Gülis Özhan Bolat, “Yüksek Frekanslı Şifa – Çakraların Gizli Işıltısı”nda, çakralar aracılığıyla, bireyin kendisiyle ve çevresiyle özel bir bağ kurmasına yardımcı olurken, bolluk, sevgi, bereket dolu bir yaşamı kucaklamanın da yol haritasını çiziyor. 

edebiyathaber.net (25 Aralık 2023)

Yorum yapın